ترین مرغ

موارد اولیه

  • ران مرغ پاك‌شده و بي‌استخوان چهار عدد
  • اسفناج 250 گرم
  • سير سه حبه
  • گوشت چرخ‌ كرده يا سوسيس 150 گرم
  • فلفل دلمه‌اي رنگي و پیاز از هر کدام دو عدد
  • كرفس يك شاخه
  • روغن زيتون 1/4فنجان
  • آب ليموترش دو قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • پنيرپيتزا يك فنجان
  • رزماري يك قاشق مرباخوري

دستور پخت

  1. براي تهيه آن ابتدا ران‌هاي مرغ را به مدت 12 ساعت در مخلوط روغن زيتون، آب ليموترش تازه نمك، فلفل، يك عدد پياز نگيني‌شده دو حبه سير و رزماري مي‌خوابانيم.
  2. گوشت چرخ‌كرده يا سوسيس را با پياز ريز خردشده كمي تفت مي‌دهيم و كنار مي‌گذاريم.
  3. اسفناج را با يك حبه سير و كمي فلفل سياه تفت مي‌دهيم و كنار مي‌گذاريم.
  4. فلفل دلمه‌اي را برش داده و كمي تفت مي‌دهيم. كرفس را بلند برش زده و با آب‌ و نمك مي‌پزيم.
  5. فويل را باز كرده و روغن به آن مي‌ماليم و ران مرغ را داخل آن قرار مي‌دهيم و روي آن به ترتيب اسفناج، گوشت يا سوسيس، فلفل رنگي، كرفس و پنيرپيتزا مي‌ريزيم و آن را رول مي‌كنيم و با فويل مي‌پيچيم.
  6. زمان پخت به روش بن‌ماري حدود يك‌ساعت و نيم ولي در فر يك ساعت و 15 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد مي‌باشد.
  7. از پخت اگر آب داشت ابتدا آب اضافي را خارج مي‌كنيم كمي از فويل را باز كرده تا روي آن سرخ شود. مي‌توان با ماكاروني پخته‌شده اين ترين را تزئين و سرو كرد.

منبع:www.sooran.com

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.