ترین مرغ
موارد اولیه
- ران مرغ پاكشده و بياستخوان چهار عدد
- اسفناج 250 گرم
- سير سه حبه
- گوشت چرخ كرده يا سوسيس 150 گرم
- فلفل دلمهاي رنگي و پیاز از هر کدام دو عدد
- كرفس يك شاخه
- روغن زيتون 1/4فنجان
- آب ليموترش دو قاشق غذاخوري
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- پنيرپيتزا يك فنجان
- رزماري يك قاشق مرباخوري
دستور پخت
- براي تهيه آن ابتدا رانهاي مرغ را به مدت 12 ساعت در مخلوط روغن زيتون، آب ليموترش تازه نمك، فلفل، يك عدد پياز نگينيشده دو حبه سير و رزماري ميخوابانيم.
- گوشت چرخكرده يا سوسيس را با پياز ريز خردشده كمي تفت ميدهيم و كنار ميگذاريم.
- اسفناج را با يك حبه سير و كمي فلفل سياه تفت ميدهيم و كنار ميگذاريم.
- فلفل دلمهاي را برش داده و كمي تفت ميدهيم. كرفس را بلند برش زده و با آب و نمك ميپزيم.
- فويل را باز كرده و روغن به آن ميماليم و ران مرغ را داخل آن قرار ميدهيم و روي آن به ترتيب اسفناج، گوشت يا سوسيس، فلفل رنگي، كرفس و پنيرپيتزا ميريزيم و آن را رول ميكنيم و با فويل ميپيچيم.
- زمان پخت به روش بنماري حدود يكساعت و نيم ولي در فر يك ساعت و 15 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتيگراد ميباشد.
- از پخت اگر آب داشت ابتدا آب اضافي را خارج ميكنيم كمي از فويل را باز كرده تا روي آن سرخ شود. ميتوان با ماكاروني پختهشده اين ترين را تزئين و سرو كرد.
منبع:www.sooran.com
دیدگاهتان را بنویسید