بورک گل
موارد اولیه
- خمیر یوفکا یا فیلو مثلثی 12 برش
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- پیاز یک عدد
- جعفری ساتوری 2 قاشق سوپخوری
- رب یک قاشق
- سس کچاپ یک قاشق
- سس مایونز 1 قاشق
- تخم مرغ یک عدد
- روغن زیتون دو قاشق
- ماست دو قاشق
- شیر یک فنجان
دستور پخت
- زرده رو از سفیده جدا کنید. سفیده تخم مرغ، ماست و روغن زیتون رو مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا یکدست بشه.
- پیاز رو تفت بدید بعد گوشت رو اضافه کنید و رب و ادویه و نمک بزنید. کمی آب بریزید و بگذارید گوشت جا بیفته.
- مایع گوشت رو بگذارید کنار تا خنک بشه. جعفری، سس مایونز و سس کچاپ رو روی مایع گوشت خنک شده بریزید و مخلوط کنید
- روی خمیرها رو با شیر کاملا مرطوب کنید، میتونید با اینکار رو با برس یا مثل من با آبپاش انجام بدید.
- همه خمیرها رو یکجا از نایلون در نیارید چون سریع خشک میشن
- از مخلوط تخم مرغ و روغن و ماست روی خمیرها بمالید. فقط دقت کنید خیلی زیاد نشه
- مثل شکل زیر یک گوشه مثلث رو یک ردیف از مایع گوشتی بگذارید.
- گوشه های خمیر رو روی مایع بیارید، و خمیر رو بپیچید تا بشکل لوله بشه
- از یک طرف بپیچید تا بشکل حلزون در بیاد.
- روش رو زرده بمالید و کنجد بپاشید.
- تو فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه میزاریم تا طلایی بشه .
- با این روش دیگه نیاز به برش زدن بورک ندارید و خیلی راحت جدا میشه. برای سرو در مهمانی ها گزینه مناسبیه.
منبع:http://asrafood.i
سلام ببخشید چه مدت باید توی فر 180 بمونه ؟
عکس پیچیدنش نیست
salam lotfan bishtar aks bezarid