بورک گل

موارد اولیه

  • خمیر یوفکا یا فیلو مثلثی 12 برش
  • گوشت چرخ کرده 200 گرم
  • پیاز یک عدد
  • جعفری ساتوری 2 قاشق سوپخوری
  • رب یک قاشق
  • سس کچاپ یک قاشق
  • سس مایونز 1 قاشق
  • تخم مرغ یک عدد
  • روغن زیتون دو قاشق
  • ماست دو قاشق
  • شیر یک فنجان

دستور پخت

  1. زرده رو از سفیده جدا کنید. سفیده تخم مرغ، ماست و روغن زیتون رو مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا یکدست بشه.
  2. پیاز رو تفت بدید بعد گوشت رو اضافه کنید و رب و ادویه و نمک بزنید. کمی آب بریزید و بگذارید گوشت جا بیفته.
  3. مایع گوشت رو بگذارید کنار تا خنک بشه. جعفری، سس مایونز و سس کچاپ رو روی مایع گوشت خنک شده بریزید و مخلوط کنید
  4. روی خمیرها رو با شیر کاملا مرطوب کنید، میتونید با اینکار رو با برس یا مثل من با آبپاش انجام بدید.
  5. همه خمیرها رو یکجا از نایلون در نیارید چون سریع خشک میشن
  6. از مخلوط تخم مرغ و روغن و ماست روی خمیرها بمالید. فقط دقت کنید خیلی زیاد نشه
  7. مثل شکل زیر یک گوشه مثلث رو یک ردیف از مایع گوشتی بگذارید.
  8. گوشه های خمیر رو روی مایع بیارید، و خمیر رو بپیچید تا بشکل لوله بشه
  9. از یک طرف بپیچید تا بشکل حلزون در بیاد.
  10. روش رو زرده بمالید و کنجد بپاشید.
  11. تو فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه میزاریم تا طلایی بشه .
  12. با این روش دیگه نیاز به برش زدن بورک ندارید و خیلی راحت جدا میشه. برای سرو در مهمانی ها گزینه مناسبیه.

منبع:http://asrafood.i

3 نظر برای بورک گل

  1. سلام ببخشید چه مدت باید توی فر 180 بمونه ؟

    پاسخ
  2. عکس پیچیدنش نیست

    پاسخ
  3. salam lotfan bishtar aks bezarid

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.