بورانی اسفناج
موارد اولیه
- اسفناج
- ماست چکیده
- سیر چند پره
- خیار اختیاری
دستور پخت
- اسفناج را بدون افزودن آب، با حرارت ملایم و در ظرف دربسته بخارپز می کنیم.
- کمی نمک به آن افزوده،
- سپس اسفناج بخارپز شده را ساطوری کرده، چند پره سیر به آن می افزاییم. (از آنجایی که اسفناج دارای طبیعتی خنک است، افزودن چندپره سیر خواص آن را متناسب می کند).
- پس از مراحل فوق، اسفناج ساطوری شده را به ماست چکیده می افزاییم.
- می توان متناسب با ذائقه، چند دانه خیار ریز شده به این ترکیب بیفزاییم تا برانی ما کامل تر شود.
منبع:cooking.akairan.com
من اینو درست کردم خیلی سبک و خنک و خوشمزه شد اصلامعده رو سنگین نمیکنه خیلی هم مقویه
دستتون درد نکنه
من این و درست میکنم ولی بعد از ساطوری کردن اسفناج , یکم تو روغن تفتش میدم با پیاز داغ
باید خوشمزه باشه ممنون از اموزشتون
هنوز درست نکردم فک کنم خوشمزه بشه ومقوی مرسی
داشتم فک میکردم شام چی درست کنم که هم سبک باشه هم زود آماده بشه فک کنم بورانی اسفناجی که شما آموزش دادید خیلی خوب و مقوی باشه .مرسی
من هنوزخودم این غذارودرست نکردم ولی توچندتامهمونی به عنوان پیش غذاخوردم عالی بودبزودی خودم هم امتحانش میکنم. ممنون ازآموزشتون.
این غذا یه مشکلی داره اونم اینه که اسفناج با ماست اگه خورده بشه باعث میشه آهن اسفناج جذب بدن نشه.متاسفانه ما خیلی عادات غذایی اشتباه داریم
امیدوارم خوشمزه بشه البته نوع دیگه ش را خوردم این هم امتحان میکنیم ممنون
منم اسفناجو بعداز ساطوری کردن باپیاز و سیر و ادویه تفت میدم خیلی خوشمزه میشه
الان که فصل کماست کما هم قاطیش میکنم عالی میشه
کما چیه؟؟؟
منم موافقم با دوستی که گفته بودن اسفناج با ماست خوب نیست. خوشمزه بودن غذا به تنهایی کافی نیست!
مصلحش گردو و زعفران هست میتونید با اون همراه کنید
ما همراه غذا میخوریمش مثل ماست خیار
با سلام
اسفناج اهن قابل جذب برای بدن نداره و با خیال راحت با ماست بخورید
اگر اهن قابل جذب میخوواههیر برگ چغندر بخورید