بنیه پیاز
موارد اولیه
- پیاز درشت - 2 عدد
- آرد - حدود 1 لیوان
- مائ الشیر - حدود 1 لیوان
- روغن - به میزان لازم
دستور پخت
- برای درست کردن بنیه پیاز بهتره که از پیازهای متوسط رو به درشت استفاده کنیم و پیاز سفید و زرد مناسب تر از بنفشه
- پیاز رو پوست بکنید و حلقه حلقه های نازک برش بزنید و بعد حلقه ها رو از هم جدا کنید.
- حلقه های خیلی ریز و حلقه هایی رو که از هم باز شدنند رو کناری بگذارید برای مصارف دیگه و حلقه های یکدست النگویی شکل رو برای بنیه آماده کنید.
- برای درست کردن خمیر بنیه آرد رو با دلستر مخلوط کنید تا به غلظت سمنو برسید
- خوب وقتی غلظت آرد و دلسترتون مثل سمنو شد توی یه تابه یا شیر جوش کوچیک روغن بریزید در حد شناور و داغ که شد پیازهاتون رو داخل خیمر بزنید و توی روغن داغ سرخشون کنید(که اصطلاحا به این روش حمام روغن هم می گویند)
- سعی کنید طوری حلقه هاتون رو قرار بدید که بهم نچسبند
- میتونید وقتی آماده شد روغن اضافی اش رو روی دستمال های مخصوص بگیرید و بعد با سس کچاپ یا هزار جزیره یا ... نوش جان کنید.
منبع:chefnegin.com
عالی.
دلستر یا ماالشعیر تلخ بهتره
سلام
دلستر با چه طعمی؟
از چه دلستری استفاده کنیم؟
هر دلستری که باشه مهم نیست
سلام .
عالی بود. ممنون.
عالی
عالی بود
مرسی من سال ها بود که دنبال این غذا میگشتم ممنون
خیلی خوب بود. ممنون
mavad maye jooda mishe az piyaz chera?
nemishe
خب لابد غلظت مایعت خوب نبوده!!!
برای حلقه کردن پیاز کافیه پیاز رو حلقه ای برش بزنید و بعد وسط حلقرو فشار بدید و با چاقو حلقه های النگویی شکل را جدا کنید
من با دلستر انگوری درست کردم زیاد جالب نشد
منم درست کردم خیلی سفت شد فکم درد گرفت نمی تونستم بجوم .بخاطر خمیرشه؟
ارد باید ارد سفید باشه یا ارد سوخاری؟
چقدر رو غن بزنیم
وای مرسی سایتتون عالیه :)
Merci kheili khoshgel mishe kenare mahi kilka aliiiie
به جای دلستر یا ماالشعیر از اب گازدار استفاده بکنید خیلی بهتر میشه
آرد تمپورا پاناکو کره ایی هست عالی میشه از فروشگاهای بزرگ میشه خریداری کرد..
نمیشه بجای دلسترازیه چیزدیگه استفاده کنم یااصلااستفاده نکنم