بنیه میگو
موارد اولیه
- میگو پاک شده: نیم کیلو
- روغن مایع: به مقدار لازم
- شیر: نصف پیمانه
- تخم مرغ: 2 عدد
- آرد سفید: نصف پیمانه
- روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری
- بکینگ پودر:1 قاشق مربا خوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- سس مایونز: 1 پیمانه
- خیارشور ریز خرد شده:2 قاشق غذاخوری
- ماست: 3 قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده ریز: 1 قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
- آبلیمو: نصف قاشق غذاخوری
دستور پخت
- ابتدا برای درست کردن خمیر بنیه بکینگ پودر را به همراه نمک و فلفل در داخل شیر حل می کنیم تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم آرد و روغن را نیز اضافه می کنیم و حسابی هم می زنیم تا یکدست شود. سپس میگوها را به خمیر اضافه می کنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.
- برای درست کردن سس تارتار تمامی مواد را با هم مخلوط می کنیم و به همراه میگوی سرخ شده نوش جان می کنیم.
منبع:www.seemorgh.com
من بنیه مرغ رو خوردم.خیلی دوس داشتم.به نظرم میگوش هم خوشمزه س.
خیلی خوشمزه است
میگو را همراه با مایه خمیری سرخ کنیم یا دونه دونه از مایه خارج و سرخ کنیم؟
باید از مایع بیرون بیارید و سرخ کنید
من میگو رو خیلی سخت میخورم بخاطر بو و مزه ی خاصی که داره
ولی با این روش عالی شد
حتما امتحان کنین
از سایت خوبتونم ممنونم
خوش باشید التماس دعا