بنیه میگو

موارد اولیه

  • میگو پاک شده: نیم کیلو
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • شیر: نصف پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • آرد سفید: نصف پیمانه
  • روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری
  • بکینگ پودر:1 قاشق مربا خوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • سس مایونز: 1 پیمانه
  • خیارشور ریز خرد شده:2 قاشق غذاخوری
  • ماست: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده ریز: 1 قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: نصف قاشق غذاخوری

دستور پخت

  1. ابتدا برای درست کردن خمیر بنیه بکینگ پودر را به همراه نمک و فلفل در داخل شیر حل می کنیم تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم آرد و روغن را نیز اضافه می کنیم و حسابی هم می زنیم تا یکدست شود. سپس میگوها را به خمیر اضافه می کنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.
  2. برای درست کردن سس تارتار تمامی مواد را با هم مخلوط می کنیم و به همراه میگوی سرخ شده نوش جان می کنیم.

منبع:www.seemorgh.com

5 نظر برای بنیه میگو

  1. من بنیه مرغ رو خوردم.خیلی دوس داشتم.به نظرم میگوش هم خوشمزه س.

    پاسخ
  2. خیلی خوشمزه است

    پاسخ
  3. میگو را همراه با مایه خمیری سرخ کنیم یا دونه دونه از مایه خارج و سرخ کنیم؟

    پاسخ
    1. باید از مایع بیرون بیارید و سرخ کنید

      پاسخ
  4. من میگو رو خیلی سخت میخورم بخاطر بو و مزه ی خاصی که داره
    ولی با این روش عالی شد
    حتما امتحان کنین
    از سایت خوبتونم ممنونم
    خوش باشید التماس دعا

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.