بروسکتا
موارد اولیه
- نان باگت 1 عدد
- سير1 حبه
- ژامبون گوشت ورقه شده به تعداد برشهاي نان
- پنيرپيتزا200 گرم
- پيار كوچك 1 عدد
- فلفل دلمه اي كوچك1 عدد
- روغن زيتون 1/3 پيمانه
- ريحان خرد شده 2 قاشق غذا خوري
- فلفل سياه به میزان لازم
دستور پخت
- فر را از قبل 190 درجه گرم كنيد.
- سير را رنده كنيد و با روغن زيتون و ريحان مخلوط كنيد.
- نان باگت را از عرض به شكل اريب ببريد.
- روي هر قطعه نان يك قاشق از مخلوط روغن زيتون بريزيد.
- ژامبونها را روي نان بگذاريد.
- فلفل دلمه اي و پياز را خلالي خرد كنيد و روي ژامبونها بريزيد.
- در آخر فلفل سياه بزنيد و روي هر برش نان يك ورقه نسبتا ضخيم پنير بگذاريد.
منبع:www.kallehamol.com
چرا دستور کامل نیست؟ ادامه نداره؟!
عزیزم من که متوجه نشدم
آخرشه دیگه بعد باید بذاری تو فر
عالیه
شما تو کدوم رستوان بروسکتا را با ژامبون خوردی واقعا چرت ترین دستورات اشپزی را میذاری