برنج با تربچه
موارد اولیه
- برنج : 2 پیمانه
- تربچه 2 دسته
- سیب زمینی:1 عدد
- پیاز:1 عدد
- رب:1 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل
- پودر کاری :1 قاشق غذا خوری
- برگ گشنیز یا برگهای ریز تربچه یک مشت
دستور پخت
- سیب زمینی رو نگینی خورد کنید
- پیاز رو سرخ کنید تربچه ها رو تمیز کنید و بشورید. اگر خیلی درشت بودن از وسط نصف کنید و همراه با سیب زمینی به پیاز داغ اضافه کنید و کمی تفت بدید.
- بعد نمک و فلفل و پودر کاری اضافه کنید و تفت بدید.
- رب را اضافه کنید کمی آب بریزید حدود 3 پیمانه و بزارید بجوشه.
- برنج رو بشورید و اضافه کنید و مثل کته برنج رو دم کنید - برنج باید کمی آبدارتر و نرمتر از کته بشه
- و موقع سرو برنج رو با برگ گشنیز خورد شده یا برگهای تربچه مخلوط کنید و سرو کنید.
منبع: http://yemalilar.blogspot.com
این چه غذاییه شکرپلو دیگه چه صیغه ایه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
غذای اصیل ایرانی بنویسید!
سالادهای خوب خوب بنویس
بای
اینکه اول می پرسید چی تو خونه دارید عالیه عالی .من به همین خاطر جذب نوشته هاتون شدم چون وقتی وسیله هات کمن نمیدونی چی درست کنی واقعان ممنون ازتون
با این برنج و تربچه یاد اوشین افتادم.
تا حالا نشنیده بودم .جالب بود اگه بپزم شوهرم کلا بیخیالم میشه
سلام، ممنون عزیزم،یه مقدار تربچه رو دستم مونده بود، خوشحالم با این دستور پخت دیگه نمیخواد دور بریزمشون.
سلام، خیلی ممنون، یه مقدار تربچه بدون مصرف رو دستم مونده بود، خوشحالم با این دستور غذاحداقل نمیخواد دور بریزمشون. بعلاوه یک تجربه تازه.
موفق باشید.
خیلی خوشمزه است تنوع داره اگر تربچه سفید یا ترچه سیاه بزرگ باشه بهتر میشه
من دوست داشتم🎯 غذایی مفید و سریع پخت است و اسان