باقالی پلو
موارد اولیه
- برنج 2 پیمانه
- باقالی پلو 400 گرم
- مرغ (ران و سینه) 3 تکه
- شوید خشک نصف پیمانه
- سیر یک حبه
- نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و زعفران به مقدار لازم
- روغن مقداری
- پیاز یک عدد
دستور پخت
- برنج را پاک کرده و بشویید. یک قاشق پر نمک در آن ریخته روی اجاق با حرارت بالا بگذارید. سپس باقالی ها را به آن اضافه کنید. اگر باقالی شما دیر پز است (قبلا آن را نیم پز کنید)
- سپس 1 قاشق روغن به آن اضافه کنید
- یک حبه سیر را خرد کرده در آن بریزید
- پیاز را خرد کرده و در كمي روغن تفت دهيد
- مرغ را همراه مقداری آب و نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفران آبپز کنید. و پیاز خرد شده را در روغن تفت داده و به مرغ اضافه کنید.
- وقتی زمان آبکش کردن برنج رسید آن را آبکش کنید
- در صورت تمایل در ته قابلمه را با سیب زمینی ورقه ای برای ته دیگ بپوشانید و به کمک کفگیر برنج را در قابلمه بریزید طوری که لابه لای آن
- شوید خشک شده و دارچین نیز اضافه نمائید. یعنی یک کفگیر برنج بعد روی آن دارچین و بعد شوید خشک شده بپاشید
- (اگر می خواهید باقالی پلو شما چرب باشد روی هر لایه کمی روغن بریزید.)
- ادویه های مخصوصی هم در بازار هست به نام ادویه پودر سیر و شوید که برای باقالی پلو میتوانید از آن هم استفاده کنید. در قابلمه را گذاشته زير اجاق را كم كنيد و بگذاريد تا برنج شما دم بكشد.
منبع: گورمند. http://www.gourmand.ir
خسته نباشید واقعا…
سلام. دستور تهیه باقالی پلو تصحیح شد. با تشکر
salam khasteh nabashid va mamnoon. shevideh tazeh rou chetour ezafeh mikonid? mamnoon
سلام.واقعاسایت خوبی آخه من همیشه سراین که شام ونهارچی بپزم گیج میشم بازم ممنون
باقالی پلو رو با گوشت هم میشه درست کرد…دستورش رو بی زحمت بذارین…ممنون
یه چیز دیگه…باقالی پلو با مرغ رو میشه به شیوه های مختلف درست کرد…یکی همین مدلی که گفتین و یکی دیگه اینکه مرغ رو بعد از پختن تیکه تیکه کنیم و قاطی برنج بریزیم
سلام من باقالی پلو رو به یه روش ریگه درست میکنم
خیلی سایت خوبیه به من خیلی کمک میکنه
سلام
ممنون از سایت خوبتون
ممنون میشم اگه تنوع غذاییتون بیشتر باشه
با تشکر
سلام .ایاسیربوی نداره توبرنج.
بد نبود