سوال خیلی از تازه عروس ها و حتی خانم های دیگر این است که محتویات انواع سبزیها چیست؟
خیلی ها هم این دانش را به عهدهی سبزیفروش ها میگذارند و خیلی اهمیت نمیدهند که محتویات سبزی ها چیست. ولی اگر علاقهمندید این را بدانید به این مطلب توجه کنید:
سبزی آش: اسفناج (در صورت نبودن آن برگ چغندر)- جعفری- گشنیز- تره
سبزی پلو و کوکو: شوید- تره- جعفری- شنبلیله
سبزی قرمه: جعفری- گشنیز- تره- شنبلیله (میزان گشنیز آن کم است و در بعضی مواقع می توان اصلاً گشنیز نریخت.
سبزی کوفته: جعفری- تره- نعنا- گشنیز- ترخون- پیازچه
سبزی دلمه: جعفری- تره- نعنا- گشنیز- ترخون- شنبلیله
salam
az har kodoome in sabzia cheghad bayad basheh?
سلام شیلا جون من دارم راجبش تحقیق میکنم و میزان هر کدومو میذارم برات
سلام. میشه ترکیبشو به من هم بدین؟؟
سلام . میشه نسبت سبزی پلویی رو بگید؟
با سلام و تشکر از اطلاعات خوبتان.فکر کنم جای سبزیهای کوفته و دلمه را اشتباهی نوشتید.
با سپاس
با سپاس و تشکر فراوان.
لطفا اندازه سبزی ها رو هم بنویسید.مثلا برای آش رشته ، سبزیها رو به چه نسبتی بخریم.ممنون
سبزی فروش ها خودشون نسبت ها رو میدونند
آخه آدم حسابی اگه سبزی فروش نسبت ها رو بدونه که دیگه حتما نوع سبزی های لازم رو هم میدونه لازم نیست ما بهش بگیم!!!!!!!!!!!
موافقم:-)
لایک :)))))
منم نیاز به میزان سبزی ها دارم
ما اینجا سبزی فروش نداریم باید خودمون انتخاب کنیم
سلام من سبزی آماده دارم با پیک رایگان شما کجاهستین
سلام :{مرزه رادر سبزی کوفته دریابید}.البته آشپزی سلیقه ای وذایقه ایست و”باید”نداردوهرکس وهرشهری براساس عادت وذایقه ی خودش درست میکنه ودلیل نداره که حتما همه یک غدا رو مثل هم درست کنند واین خیلی خوبه که توی این سایت روشهای مختلف ازیک نوع غذا رو میشه یاد بگیریم وامتحان کنیم .به نطرمن که آشپزی بایدوشایدوقانون نداردوسلیقه ایست وچون مثلا من غدارواینجوری درست میکنم همه باید مثل من درست کنند اونوقت دیگه تنوع نیست .نطرشما چیه؟
سلام اذر جون ،منم با نظرت موافقم .من تازه اشپزی رو شروع کردم با اینکه واقعا چیزی بلد نیستم ولی معمولا غذاهام خوشمزه میشه چون از قانون خاصی استفاده نمیکنم،ولی دوست دارم اصول هر چیزی رو یاد بگیرم بعد خودم تنوع ایجاد کنم.
سلام.من درسبزی قورمه کمی هم برگ چغندر یا اسفناج میریزم.خوشمزه میشه.
سلام اعظم جون ولی نریزی بهتره:-)
باسلام سبزی قلیه ماهی چیه؟
به نظر من سبزی کوکو وبلو شنبلیه نداره و برای کوفته مرزه طعمش عالیه نباید فراموش بشه
دقیقا!کوکو اصلا شنبلیله نداره در ضمن برگ سیر فوق العادش میکنه
گشنیز و شنبه لیله با نسبته دو به یک یعنی دوتا گشنیز یه شنبه لیله
واسه قلیه ماهی گشنیزو شنبه لیله با نسبن دوبه یکه دوتا گشنیز یه شنیبه لیله
وای من از قلیه ماهی خیلی بدم میاد فقطم یه بار خوردم ولی اصلا دوسش نداشتم
روزای هفته ست؟! هواست تو آش هاست ها
یکشنبه لیله
سبزی قلیه کشنیز جعفری ومقدار کمی شنبلیه که نباید زیاد شود جون تلخ میکنه بعدا سرخ شدن حسابی با سیر و بیاز فراوان که طلایی شده مخلوط میشه عالیه برای قلیه میکو هم همین طوری عمل میشه.
سبزی کوفته حتما مرزه باشه ترخون ومرزه طعمش را عالی میکنه
برای کوکو و بلو فکر نمیکنم شنبلیه بریزند به تلخی میزنه البته تا یادمه أصلاً جزو سبزیهای اون نبوده بهر حال سلیقه ها متفاوته
آره_ منم موافقم
سبزی قورمه حتما اسفناج میخواد!!!!!!!!!!!!
برای لعابش.
اگه نبود برگ چغندر
اره خوشمزه ش میکنه
با سلام ، واسه قرمه شوید و اسفناج هم لازمه چون قوامش با اسفناجه . واسه آش و دلمه هم شوید لازمه
سلام
خوب بود فقط بعد مطالعه نظرات گیج شدم
مرسی واقعا کمکم کردید
من مریم بچه خرمشهرم. سبزی قلیه فقط. گشنیز و شنبلیله می ریزیم جعفری نداره
سلام دوستان
سبزی های خوزستان برای قورمه فوق العاده است. اگر قبل از عید به اونجا می رید حتما بخرید و درست کنید.مردم اصفهان واسه سبزی خوزستان سر و دست می شکونن.
بله اصفهانیا واسه چی سرو دست نمی شکونن؟؟؟؟؟؟
ممنونم
عالی بود
البته خانواده شوهرم همه سبزیها رو قاطی می کنند و با هاش همه چی درست می کنند
مثل آش قورمه قلیه کوکو و…
جالب اینه که واقعا خوشمزه است
من شخصا عاشقشم
میشه سبزی ماهی شکم پر را بگویید
جعفری گشنیز با کمی شنبلیله عزیزم
کاربرای سایت خیلی سوال کردن که درصد ترکیب هر کدوم از سبزی ها رو هم بگید ولی جواب درستی داده نشده
لطفا تا همون مقداری هم که بلدید بگید.ممنون
بنظر تون سبزی قورمه یا کوکو شوید نمیخواد
کلا تو هیچ کدام حرفی از شوید نشده حتما دیگه…..
برای کوکو باید شوید باشه ولی برای قورمه نیاز نیست
ریحان برای قورمه خوبه یه کم بریزین
هرجا سر زدم یه مدل سبزی گفتن پس به این نتیجه رسیدم که انتخاب سبزی هم برا هر چیزی سلیقه ای هستش بخاط ر همین هم طعم آشپزی همه با هم فرق داره حتی شهر به شهر هم سبزی های مورد استفاده فرق داره
ولی برا قورمه حتما اسفناج استفاده کنین برا غلظت خورشت اگه فصلش نبود از چغندر استفاده کنین
ولی به یاد داشته باشین برا فریز کردن چغندر بهتره
سلام به همگی …به نظر منم برای کوفته ودلمه مزره نباید فراموش بشه چون واقعا طعم غذا رو عالی میکنه وهمچنین برای اش هم شوید لازمه این نظر شخصی منه….موفق باشید….
برای اولین باره که میخوام به صورت حرفه ای اشپزی یاد بگیرم و معرفی محتوای سبزیها و نظر کاربران خیلی کمکم میکنه ،فقط خواهشی که دارم یه ناظر به این دیدگاها سر بزنه و جواب درستی به سوالاتمون بده،ممنونم
به نظر من تلخون خیلی سلیقه ای هست واگه عادت دارید توی غذاهاتون برزید استفاده کنید
سعی شود مواداصلی به یک نسبت انتخاب شود- از اسفناج هم کمی استفاده شود- کنگر به مواد اصلی اضافه و حسابی خرد شود- از میوه درخت بنه(پسته وحشی) هنگامی که سبز و نرم است و قابل خرد کردن استفاده شود- لیموعمانی را خرد نموده و تنها هسته ها را جدا نموده و با پوست به قورمه اضافه کنید- حتما ظهر درست نموده و ظهر روز بعد وحتی روزهای بعد استفاده کنید که حسابی جا بیفتد- شعله را ملایم بگذارید تا طعم سبزیها به درستی دراید….. چه خوش مزه خواهد شد این قورمه البته با گوشت ربی نگرفته بره جوان…نوش جان
سلام من بندری هستم قلیه ماهی خوشمزه درست میکنم سبزیش فقط گشنیز و شنبلیله به مقدار کم جعفری نداره.
قربون دستت خانومی
ممنون از راهنماییت
اشتباهه ……… اشتباهه …. سبزی قرمه برای جا افتادن به برگ چغندر یا اسفناج نیاز داره . آش حتما شوید میخواد …. کوکو شنبلیله نمی خواد . دلمه را با شوید بپزید تا تفاوت را ببینید . در کل همش مشکل داره لطفا مردم را گمراه نکنید
سبزی قورمه شامل تره و جعفری به یک میزان مساوی و اسفناج یا برگ چغندر به میزان یک چهارم تره و گشنیز و شنبلیه به میزان یک نهم تره مثلا 4 کیلو تره و 4 کیلو جعفری و 1 کیلو اسفناج و نیم کیلو شنبلیله و نیم کیلو گشنیز می باشد .
سبزی آش شامل تره و جعفری و گشنیز و اسفناج به نسبت مساوی و شوید نصف تره . مثلا 2 کیلو تره 1 کیلو شوید می خواهد .
سبزی دلمه شوید و تره مساوری و نصف تره ترخون و گشنیز مثلا یک کیلو شوید و یک کیلو تره به 250 گرم ترخون و 250 گرم گشنیز نیاز داره .
سبزی کوکو تره و جعفری به نسبت مساوی و گشنیز و پازچه و کاهو یک سوم تره .
خورشت کرفس ساقه کرفس یک کیلو برگ کرفس 250 گرم جعفری 300 گرم و 200 گرم
سبزی کوفته شامل جعفری و تره و گشنیز و مرزه به نسبت مساوی می توانید مرزه کمتر باشد
بله همتون راست میگید
س خ
emam میشه لطف کنین دستور پخت سبزی پلو ماهی رو بگین
سلام دوستان. منم موافقم که کمی استفاده از سبزیجات بسته به ذایقه هست . اما اسفناج از آن دسته سبزیجاتی هست که استفاده از فریز شدش برای سلامتی مضر هست .در دراز مدت میتونه سرطان زا باشه. درسته که لعاب خوبی میده اما چون معمولا سبزی قرمه فریز میشه از اسفناج استفاده نکنید.
کرفس واسفناج و بادمجان اصلا نباید فریز شود چون به علت تولید نیتریت سرطانزا میشه در ضمن بعد از پخت اسفناج نباید بیشتر از هشت ساعت در یخچال بماند
سلام ممنون از راهنمایی هاتون ولی بالاخره نفهمیدیم چی تو قرمه سبزی بریزیم اسفناج طعمش رو بد نمیکنه؟
ممنون خیلى خیلى بدر م خورد
سلام میشه جای سبزی سوپ سبزی کوکو ریخت
سلام خوب بود عالیییییی بود
باسلام من بچه شهربابکیم دراستان کرمان به نظر من بهتراست برای خوشمزه شودن قلیه ماهی کمی قرقوروت (تلف )اضافه کنیم با سپسپاس
سلام سبزی قرمه سبزی اسفناج نداره اگه اضافه بشه طعم اش
میگیره و اصلا خوش طعم نمیشه برای همینه که بعضی قرمه سبزی
ها خوش مزه است بعضی ها نه اصلش همونیه که اینجا نوشته شده
در سبزی پلو نصف یک ساقه سیر تازه باید بسیار ریز ساتوری و مخلوط شود. اگر علاقه به سیر دارید میتوانید در سبزی کوکو نیز چند حبه سیر را له کرده اظافه کنید که مزه ی کوکو را بسیار خوشمزه میکند.
هرچیزی توی فصلش میخورن خنگا…اسفناجم نریختید نریختید مهم نیست ..اما یک دسته سیر یا پیازچه بریزید عالی میشه طعم قرمه سبزیتون.واسه هر سه کیلو گرم سبزی یک دسته سیر و یک دسته کوچک پیازچه بریزید مطمعن باشید مزشو فراموش نخواهید کرد.بعدش هم تعداد واحد جعفری بیشتر از گشنیز و شنبلیست چون گشنیز زیاد یا شنبلیله قرمه رو تلخ میکنه ..
دقیقا من تو قورمه سبزی دوحبه کوچک سیر و مقداری پیازچه می ریزم مثلا دو کیلو تره باشه تقریبا نصف کمترش رو پیازچه میریزم در ضمن لعاب هم میده و چند تا چوب دارچین اول پخت میندازم تو خورش، اخر پخت در میارم راستی به جای اسفناج تو فصلش چغندر هم میریزم پیاز،رو هم با به اندازه سه چهار حبه دنبه گوسفند سرخ میکنم هر چند آشپزی سلیقه ای هست ولی به هرکی گفتم راضی،بوده یادتون باشه در صورتیکه اندازه بریزید خورشتون فوق العاده میشه اگه راضی بودید من رو هم دعا کنید
راهماییها بسیارعالی بو د دیگه زن نمیخوام خودم قرمه بدون اسفناج دوست میکنم
عالی بود
هر کس نظرش متفاوته در کل عالیه
وای شماچرااسفناجواز قورمه وآش حذف کردید من بمقدارزیادی اسفناج میریزم تواش وتوقورمه انقدخوشمزه میشه تودلمه هم شوید باید بریزید تاببینید چه طعمی میشه؛ درضمن سبزیهایی که توخوزستانه واقعا عالیه وقیمتش ارزونه یه دوست دارم بایه پسرشمالی ازدواج کرد تواین رفت واومدها شمالیاواقعا ازطعم سبزیهامون خوششون اومد وطعم قورمه سبزیمونو بیشتردوست داشتن وقرارشد سبزیاشونوازاین بعدازاهواز تهیه کنن رب انارای محلی شمال دلال ماست شمال وزیتون پرورده شون بی نظیره سبزیجاتی که توش بکارررفته خوش طعم وعطره درمقابل سبزیهای غذاهای مااهوازیا مثل سبزی قورمه وپلو واش وقلیه بینظیره
سلام بهترین غذا قلیه ماهی فقط همین
کپه خانوم مقدارات اشتباهند
چرا در سبزی اشی شوید نباید زد
خوبه عالیه
سلام سبزی سوپ با سبزی پلو فرق داره
نظر این بنده این است که همه ما دستپخت مادربزرگ های عزیزمان را نوش جان کرده ایم که چقدر خوشمزه و انرژی مثبت دارد. چون غذاها را باعشق و علاقه می پزند و دعا می خوانند که خدایا این غذا خوشمزه شود تا همه خوششان بیاید. پس عشق است که به غذا مزه می دهد. بنده فقط نیمروی ساده درست می کنم اما خیلی خوشمزه است. جوجه کباب، قورمه سبزی، قیمه، کوفته ، مرغ کنتاکی و دیگر غذاها را که می پزم هرکس خورده است لذت برده است. اگر می خواهید غذایتان طعم خوبی داشته باشد با علاقه و عشق بپزید.
اینم درسته ولی دیگه خیلی بخوای سلیقه ای هم غذا درست کنی شاید بقیه باب طبعشون نشه.باید یکم به عرف هم نگاه کنی
سلام خسته نباشید سبزی دلمه مرزه هم داره اما شنبلیله نداره.من داخل سبزی قورمه پیازچه ریحان ترخون و مرزه و کمی شوید هم اضافه میکنم.خیلی خوش عطر و خوشمزه میشه.
اقاجان به این ترتیب که نوشته شده اندازه ها هی نصف اون یکی میشه .قورمتون هم عالی میشه
تره» جعفری» گشنیز» شنبلیله»
لطفا زود پاسخ بدید مثلا وقتی تو سایت ها مینویسن سبزی آش دو کیلو همون دو کیلو پاک شده رو میگن یا نه کلا دو کیلو
سلام لطفا زود پاسخ بدید مثلا وقتی تو سایت ها مینویسن سبزی آش دو کیلو همون دو کیلو پاک شده رو میگن یا نه کلا دو کیلو
اگر تواش سبزی پلو بریزیم اشکال نداره؟😅اخه من سبزی اش نداشتم سبزی پلو ریختم
سلام .میشه میزان هر کدوم رو هم بگید؟
سلام سبزی جات اماده با پیک رایگان در مشهد سفارشات پیامک کنید09210613764
ابغوره و ابلیموی طبیعی-باقالی امادده-کرفس اماده-نخود اماده-سیر داغ و پیاز داغ اماده ترد مجلسی-رشته محلی-بلغور شیر خوشمزه محلی-کشک ساییده محلی-سبزی پاک کرده