انار پلو
موارد اولیه
- برنج: دو پیمانه
- انار دانه شده: یک و نیم پیمانه
- خلال پسته: یک سوم پیمانه
- گشنیز تازه خرد شده: یک پیمانه
- پودر تخم گشنیز: یک قاشق مربا خوری
- کشمش پلویی: نصف پیمانه
- زعفران: به مقدار لازم
دستور پخت
- برنج را با آب و نمک خیس کرده، بگذارید روی اجاق تا بجوشد. سپس به روش معمول آبکش کنید.
- خلال پسته و انار و کشمش و گشنیزها را را با یکدیگر مخلوط کنید
- هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتاً اجازه دهید برنج دم بکشد.
- هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.
برای شب یلدا میتونید از این غذای خوشمزه استفاده کنید. البته به شرطی که پلو ماهی نگذاشته باشید!!
جالبه، ولی بعد آب انار رو برنج در نمیاد یا بنظرم خوب نمیشه وقتی با بخار برنج بپزه؟
هیچکس درست نکرده که جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟
غذای خوشمزه و جدیدیه
ماله منطقه خاصیه؟
هیچیش بد نیس
حتی دونه های انارم سفت نیس
همه چیش به جا و خوشمزه اس
دستتون درد نکنه
من درست کردم خیلی خوشمزه است تازه با انارفریزری هم درست کردم ممنون
سلام خلال پسته ندالیم:(
تازه پسته کیلو 300 تومنه