املت (کدو) ایتالیایی
موارد اولیه
- یک عدد پیاز ریز خرد شده
- قارچ خرد شده به میزان دلخواه
- کدوی خرد شده به میزان دلخواه
- دانه ذرت به میزان دلخواه
- خرده نان
- 3 عدد تخم مرغ زده شده
- پنیر پیتزا
- نمک و فلفل
دستور پخت
- پیاز، کدو و قارچ را با هم کمی در روغن تفت دهید و ذرت به آن اضافه کنید.
- مواد تفت داده شده را به تخم مرغ های زده شده، پنیر، فلفل، نمک و خرده نان اضافه کنید.مایه به دست آماده باید غلیظ باشد.
- مواد را در ماهیتابه حاوی کره بریزید و دو طرف را مانند کوکو تفت دهید.
فکر کنم یه چیز جالبی باید باشه تا حالا نخوردم ولی حالا قصد دارم درستش کنم
ببخشید چقد پنیر لازم داره.این عکس مربوط به همین دستوره؟
چه نونی رو خرد کنیم داخلش ..تست یا لواش؟
خرده نون تست برای اینکه کمی قوام بده به مایع. پنیر پیتزا هم به مقداری که نه خیلی املت رو سفت و کشدار بکنه و نه مقداری که دیده نشه.
کلا شما و سایتتون رو خیلی دوس دارم
مرسی
خیلی ممنونم. به ما روحیه میدید با نظرای خوبتون.
خدای من …… چه شود … من هم عاشق کدو … عکسش رو هم میبینم دست و پام میلرزه ….. فقط یه سوال توی عکس کدو رو گویا روی املت چیده ؟… درسته ؟
ازشما متشکرم سایت خوبی دارید امروز میخوام این غذا رو درست کنم ممنون
خیلی وقت بود دنبال طرز تهیه این املت بودم عالی بود