املت (کدو) ایتالیایی

موارد اولیه

  • یک عدد پیاز ریز خرد شده
  • قارچ خرد شده به میزان دلخواه
  • کدوی خرد شده به میزان دلخواه
  • دانه ذرت به میزان دلخواه
  • خرده نان
  • 3 عدد تخم مرغ زده شده
  • پنیر پیتزا
  • نمک و فلفل

دستور پخت

  1. پیاز، کدو و قارچ را با هم کمی در‌ روغن ‌تفت ‌دهید و ذرت به آن اضافه کنید.
  2. مواد تفت داده شده را به تخم مرغ های ‌زده‌ شده، پنیر، فلفل، نمک و خرده نان ‌اضافه کنید.‌مایه ‌به دست آماده باید غلیظ باشد.
  3. مواد را در ماهیتابه حاوی کره بریزید و دو طرف را مانند کوکو تفت دهید.

8 نظر برای املت (کدو) ایتالیایی

  1. فکر کنم یه چیز جالبی باید باشه تا حالا نخوردم ولی حالا قصد دارم درستش کنم

    پاسخ
  2. ببخشید چقد پنیر لازم داره.این عکس مربوط به همین دستوره؟
    چه نونی رو خرد کنیم داخلش ..تست یا لواش؟

    پاسخ
    1. خرده نون تست برای اینکه کمی قوام بده به مایع. پنیر پیتزا هم به مقداری که نه خیلی املت رو سفت و کشدار بکنه و نه مقداری که دیده نشه.

      پاسخ
  3. کلا شما و سایتتون رو خیلی دوس دارم
    مرسی

    پاسخ
    1. خیلی ممنونم. به ما روحیه میدید با نظرای خوبتون.

      پاسخ
  4. خدای من …… چه شود … من هم عاشق کدو … عکسش رو هم میبینم دست و پام میلرزه ….. فقط یه سوال توی عکس کدو رو گویا روی املت چیده ؟… درسته ؟

    پاسخ
  5. ازشما متشکرم سایت خوبی دارید امروز میخوام این غذا رو درست کنم ممنون

    پاسخ
  6. خیلی وقت بود دنبال طرز تهیه این املت بودم عالی بود

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.