املت پنیر

موارد اولیه

  • تخم‌مرغ چهار عدد
  • روغن مايع يا روغن زيتون نصف پيمانه
  • پنير صبحانه ريز خرد شده نصف پيمانه
  • آرد نصف قاشق سوپخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

دستور پخت

  1. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفي شكسته به آن آرد، نمك، فلفل و پنيرهاي ريز شده را اضافه كرده و هم مي‌زنيم.
  2. روغن يا روغن زيتون یا کره را در تابه‌اي داغ كرده و مايه املت را درون آن ريخته و در تابه پخش مي‌‌كنيم.
  3. وقتي يك طرف املت طلايي شد آن را برمي‌‌گردانيم تا طرف ديگر آن نيز طلايي شود و بعد داغ سرو مي‌‌نماييم.
  4. برای تزئین می‌توان از جفعری یا کاهو نیز استفاده کرد.

26 نظر برای املت پنیر

  1. خیلی جالب خلاقانه و زیباعااااااااااااااااااااااالی
    تشکر از همه کسانی که برای این سایت زحمت کشیده اند

    پاسخ
    1. سلام
      ممنون. در پی این هستیم که به سوال همیشگی چی بپزم شما، پاسخی کاربردی بدیم. به ما سر بزنید.

      پاسخ
  2. اتقاقا چند روز پیش پختم

    پاسخ
  3. چرا عکسش شبیه دستور نیست؟

    پاسخ
    1. سلام. چرا فکر میکنید شبیهش نیست؟

      پاسخ
    2. چون که نیست

      پاسخ
  4. nazaram mosaede :D

    پاسخ
  5. خیلی سایت جالبی دارین ممنون حسابی به درد دانشجو ها می خوره

    پاسخ
  6. واقعا به درد دانشجو ها می خوره

    پاسخ
  7. در عکسی که گذاشتین،ظاهرا چیزی هم در لایه ی داخلی هست که رنگ سفید و در بخشی قرمز داره. اتفاقا عکسش منو جذب کرد چون دوست داشتم چیزی به اون شکل درست کنم. حالا چه کار کنم؟!!!

    پاسخ
  8. سلام یه چیزی داخلش هست اون چیه ؟

    پاسخ
  9. سلام. اون سفیدها پنیر و قرمز ها سس هستند.

    پاسخ
  10. منظورتون پنیر پیتزا هست داخلش؟

    پاسخ
    1. بله

      پاسخ
  11. دیشب درست کردم جالب نبود زیاد باید یه چیز دیگه هم اضافه کرد چون بازم در هر صورت طعم تخم مرغ خیلی زیاده

    پاسخ
  12. سلام , واسه نهار درست کردم تنهایی خوردم خوشمزه بود
    ممنونم از سایت خوشمزتون :D

    پاسخ
    1. نوش جان.

      پاسخ
  13. سلام مرسی از دستور پختت-من میخوام واسه صبحانه فردا درستش کنم

    پاسخ
  14. سلام مرسی از دستور پختت-من میخوام واسه صبحانه فردا درستش کنم@-}–

    پاسخ
  15. خیلی خوشمزه است

    پاسخ
  16. سلام مرسی ممنون خیلی خوشمزه اس عاللللللیییییییییییییییییییییییییییی

    پاسخ
  17. ممنون واقعا خوش مزه بود.. فقط من کمی نعنا خشک و آویشن هم بهش اضافه کرذم عالی شد :)

    پاسخ
  18. سایتتون عالیه….معرکه اس

    پاسخ
  19. سلام میشه بگید برای اینکه بوی ضحم تخم مرغ گرفته بشه باید چکارش کرد؟
    چی اضافه کرد؟
    با اینکه خوب هم میزنم اما آخرش بوی ضحم تخم مرغ توی غذا هست مخصوصا غذای املتی

    پاسخ
  20. من قارچ سرخ میکنم وقتی مواد تخم مرغ بسته شد گوشه تخم مرغ ،قارچ میریزم کمی هم پنیر روش میریزم و طرف دیگه تخم مرغ مثل شکل بر میگردونم عالی میشه منکه عاشق این غذا هستم

    پاسخ
  21. سلام و ممنون از سایتى که راه اندازى کردین
    نمیدونم تو سایتتون همچین امکانى نیست یا من پیداش نکردم که اختصاصى براى شام،چى میتونیم بپزیم،منظورم اینه که یک گروه بندى هم به این شکل داشته باشین:صبحانه،ناهار،شام،پیش غذا،سالاد،دسر و …..

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.