املت فرانسوی
موارد اولیه
- تخم مرغ درشت ۳عدد
- خامه غلیظ، یک قاشق غذاخوری
- کره نرم، ۲ قاشق غذاخوری
- پیازچه خردشده، یک قاشق غذاخوری
- ترخون خرد شده، یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان کافی
دستور پخت
- مخلوط تخم مرغ و خامه را هم بزنید.در یک ماهی تابه نچسب مناسب کره بریزید.حرارت را زیاد کنید تا کره به حالت جوش و کف درآید.
- البته مراقب باشید که کره نسوزد.تخم مرغ های زده شده را یک دفعه وسط ماهی تابه بریزید و بلافاصله حرارت را کم کنید.
- به محض بسته شدن لایه پایین تخم مرغ، ماهی تابه را در فری که از قبل روشن و روی درجه متوسط تنظیم شده به مدت ۲ دقیقه قرار دهید تا روی تخم مرغ کمی مرطوب و فرنی مانند شود.
- تابه را از فر در بیاورید و نمک ، فلفل، پیازچه و ترخون روی سطح تخم مرغ بپاشید و نیم آن را روی نیمه دیگر برگردانید و سرو کنید.
به نظر من شکلش خیلی خوشمزه تر از خودغذاش شد
البته خود غذاش هم خوشمزست ولی از طرفی، ظاهر زیبای غذا می تونه آدم رو به اشتها بیاره
ساده اما شکیل شد کاش یه طعم ویژه داشت
شکلی که گذاشتین توش گوجه داره ولی تو موادش نداشت
اینو درست کردم. خیلی خوشمزه بوووووود. مرسییییی
سلام آقا تو ماکروویو هم میشه پخت؟
سلام. به طریق عادی نه. شما امتحان کنید ببینید میشه یا نه بعد به ما بگید.
طعم سبزیهای تازه و سرخ نشدش خیلی عالی بود. ولی اصلا وجود خامه محسوس نبود (شاید باید مقدارش بیشتر باشه). دفعهی بعد که بخواهم درست کنم، تصمیم دارم نمک و فلفل را در تخممرغ حل کنم و مقداری هم قارچ توی تخممرغ بریزم تا زیباتر بشه
من همین کارو کردم و نتیجه خیلی بهتر شد.اول قارچو ریز کردم و تفت دادم بعد موادو روش ریختم.خیلی هم خوشمزه شد
خیلی ظاهر فریبنده ای دارد البته خیلی خوش مزه است
به نظر عالی می یاد
خوب یعنی عالیه از 20 امتیاز 20 امتیاز میدم
پس گوجه های تصیر کجا رفت…….!!!!!!!