املت جوانه لوبیا و میگو
موارد اولیه
- تخم مرغ 4 عدد
- ميگو تاره 185 گرم
- لوبيا سبز تازه 2 فنجان
- پياز سبز 6 عدد
- زنجبيل 1 قاشق مربا خوري
- آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري
- آب 1 فنجان
- روغن كنجد 1 قاشق مربا خوري
- سس سويا 1 قاشق سوپخوري
- شكر 0.5 قاشق مربا خوري
دستور پخت
- تخم مرغها را بهم برنيد تا كف كرده و رنگ آن روشن شود , ميگوي رنده شده , جوانه لوبيا , پيازچه و زنجبيل را بيافزاييد و مخلوط كنيد , كف ماهيتابه را با روغن كمي چرب كنيد و ان را گرم كرده و يك چهارم املت را در ان ريخته و بپزيد تا يك طرف آن سفت شود , سپس برگردانيد و طرف ديگر را بپزيد , املت را در بشقاب سرو نموده و باقي املتها را بپزيد و با سس سرو نماييد
طرز تهیه سس :
آرد ذرت و آب را در قابلمه ای با هم مخلوط کرده و سس سویا را بیافزایید و مرتب بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود , سپس بمدت یک دقیقه با حرارت ملایم بجوش
منبع:forum.gigapars.com
دیدگاهتان را بنویسید