املت جوانه لوبیا و میگو

موارد اولیه

  • تخم مرغ 4 عدد
  • ميگو تاره 185 گرم
  • لوبيا سبز تازه 2 فنجان
  • پياز سبز 6 عدد
  • زنجبيل 1 قاشق مربا خوري
  • آرد ذرت 1 قاشق سوپخوري
  • آب 1 فنجان
  • روغن كنجد 1 قاشق مربا خوري
  • سس سويا 1 قاشق سوپخوري
  • شكر 0.5 قاشق مربا خوري

دستور پخت

  1. تخم مرغها را بهم برنيد تا كف كرده و رنگ آن روشن شود , ميگوي رنده شده , جوانه لوبيا , پيازچه و زنجبيل را بيافزاييد و مخلوط كنيد , كف ماهيتابه را با روغن كمي چرب كنيد و ان را گرم كرده و يك چهارم املت را در ان ريخته و بپزيد تا يك طرف آن سفت شود , سپس برگردانيد و طرف ديگر را بپزيد , املت را در بشقاب سرو نموده و باقي املتها را بپزيد و با سس سرو نماييد

طرز تهیه سس :
آرد ذرت و آب را در قابلمه ای با هم مخلوط کرده و سس سویا را بیافزایید و مرتب بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود , سپس بمدت یک دقیقه با حرارت ملایم بجوش

منبع:forum.gigapars.com

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.