کباب لقمه ای
: میچسبه به توری ،
بعد برگ را چیکار کنیم آخر کار
آبگوشت
هانی: چه قسمت از گوشت گوسفندی برای آبگوشت بهترین طعم رو داره؟
آبگوشت
: چه قسمت از گوشت گوسفندی برای آبگوشت بهترین طعم رو داره؟
پاکورا(غذای هندی)
: سلام من جنوبی هستم و اینجا میگیم پکاره تقریبا همین مدلی درست میکنیم و خیلی خوشمزه میشه
اگر تازه گیاهخوار شدهاید، بخوانید!
مدیر: بله حتما. تلاش می کنیم این ویژگی فراهم شود. متشکرم
ساندویچ تنوری مرغ
غزال: عالییییییی
آشپزخانه مدرن = راحت ترین روش آشپزی
مریم: به نظرم مهمترین مزیت آشپزخانه مدرن، طراحی کاربردیش هست که همه کارها رو راحتتر میکنه. چه ایدههایی برای روشنایی یه آشپزخانه مدرن دارید؟
قارچ پلو
ستایش: عالیییی شد واقعا با مرغ درستش کردم بی نظیر بود...
خورش جگر گوسفند
: ده دقیقه؟! جگر سفید زمان پخت طولانی داره
املت پیاز
...: من تو اون مرحله ک از املت به کوکو تبدیل شد گیر کردم 😂😂😂
سمبوسه
ناشناس: من که هر مدل سمبوسه ای دوست دارم این مدل از سمبوسه هم خوب بور
پاکورا(غذای هندی)
: سلام اصل پاکورا با لوبیا چشم بلبلی درست میشود
چیکن استریپس
فهیمه: عزیزم ذرت پرک شده از کجا میگیرین
چیکن استریپس
فهیمه: عزیزم ذرت پرک شده از کجا میگیرین
بیف استراگانوف
فهیمه: وای مرسی عجب پیشنهادی 😍
دیدگاهتان را بنویسید