اسنک عدس
موارد اولیه
- عدس پخته ۱۵۰ گرم
- خامه ۱۰۰ گرم
- پنیر موزارلای رنده شده ۱۵۰ گرم
- عصاره مرغ یک عدد
- آب لیموترش یک قاشق سوپخوری
- پودر آویشن یک قاشق چایخوری
- کره ۲۵ گرم
- نمک، فلفل و نان تست به میزان لازم
دستور پخت
- عدس را با استفاده از گوشتکوب کاملا میکوبیم، سپس در ظرفی با خامه، پنیر، آب لیموترش، آویشن، نمک و فلفل مخلوط میکنیم تا به صورت کرمی یکدست در آید. عصاره مرغ را به صورت پودر در آورده و به مواد میافزاییم.
- روی یک نان از مخلوط عدس ریخته و نان تست بعدی را به کره آغشته کرده و روی مواد میگذاریم. اسنکها را درون دستگاه ساندویچساز به مدت پنج دقیقه قرار میدهیم تا نانها طلایی شوند. این اردور بسیار راحت و سریع آماده میشود.
منبع:ashpaziema.com
خیلی عالی بود ممنون
عالی
عالی
ممنون
دوستت دارم همه غذاهات یه جوری هست که موادش توی هر خونه ای پیدا میشه
موادش بله پیدا می شه، اما ساندویچ سازش نه…..ما که نداریم :-D
عالی
عالی
خییییییلی عالیییییی