استیک شیـرماهی
موارد اولیه
- پیاز متوسط =یک عدد
- گوجهفرنگی=یک عدد
- رب گوجهفرنگی =۱ قاشق غذاخوری
- روغن مایع=یک قاشق غذاخوری
- آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری
- سس سفید= دو قاشق غذاخوری
- ماهی
دستور پخت
- پیازرا نگینی خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم، تا حدی که شفاف و نرم شود. سپس گوجهفرنگی را اضافه میکنیم تا آب آن گرفته شود. بعد رب گوجهفرنگی را همراه نمک و فلفل اضافه میکنیم. ماهی را شسته و خشک میکنیم و برای یکساعت در نمک، فلفل و زعفران میخوابانیم.
- روی گاز ماهی را در روغن داغ داغ سرخ کرده و سس آن را همراه با کمی ذرت و آبلیمو برای تزئین روی ماهی بریزید.
منبع:shadine.ir
خیلی خوشمزه بود فقط سس اش رو زیاد تر درست کنید چون این مقدار برای یه ماهی کمه ! راستی سس سفید کجاش استفاده میشه؟