استیک شیـرماهی

موارد اولیه

  • پیاز متوسط =یک عدد
  • گوجه‌فرنگی=یک عدد
  • رب گوجه‌فرنگی =۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع=یک قاشق غذاخوری
  • آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری
  • سس سفید= دو قاشق غذاخوری
  • ماهی

دستور پخت

  1. پیازرا نگینی خرد کرده و با روغن سرخ می‌کنیم، تا حدی که شفاف و نرم شود. سپس گوجه​فرنگی را اضافه می‌کنیم تا آب آن گرفته شود. بعد رب گوجه​فرنگی را همراه نمک و فلفل اضافه می‌کنیم. ماهی را شسته و خشک می‌کنیم و برای یک‌ساعت در نمک، فلفل و زعفران می‌خوابانیم.
  2. روی گاز ماهی را در روغن داغ داغ سرخ کرده و سس آن را همراه با کمی ذرت و آبلیمو برای تزئین روی ماهی بریزید.

منبع:shadine.ir

یک نظر برای استیک شیـرماهی

  1. خیلی خوشمزه بود فقط سس اش رو زیاد تر درست کنید چون این مقدار برای یه ماهی کمه ! راستی سس سفید کجاش استفاده میشه؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.