استامبولی پلو

موارد اولیه

  • برنج ۲ پیمانه
  • سیب زمینی متوسط ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
  • سیر ۱ حبه
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • پیاز یک عدد متوسط

دستور پخت

  1. برنج را می‌شوییم در قابلمه همراه مقداری آب و نمک روی اجاق بگذارید تا جوش بیاید.
  2. سیب زمینی نگینی خرد کرده و آن را کمی روغن تفت می‌دهیم و کنار می گذاریم.
  3. پیاز را خرد کرده و در روغن باقیمانده سیب‌زمینی تفت می‌دهیم.
  4. سیر را له می‌کینم و همراه با پیاز در مدت کمی با پیاز تفت می‌دهیم و به آن رب اضافه می‌کنیم (چون سیر سریع می‌سوزد بیشتر از 10-15 ثانیه طول نکشد)
  5. سیب زمینی که سرخ شده بود را با کمی زرد چوبه و فلفل به سس‌مان اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.
  6. برنج که جوش آمد سس را به آن اضافه می‌کنیم. .آب برنج که تبخیر شد آن را دم می‌کنیم و حدودا یک ربع بیست دقیقه‌ای منتظر می‌مانیم تا دم بکشد.
  7. این غذا با ترشی یا سالاد شیرازی بسیار خوشمزه‌است.

62 نظر برای استامبولی پلو

  1. جالب ترین نکته در مورد سایتتون اینه که طرز تهیه غذاهارو خیلی مختصر ولی کاملا مفید نوشتید از ایده خوبتون ممنونم موفق باشید ولی منتظر دستور غذاهای بیشتری هستیم .

    پاسخ
  2. اصلا فکر نمی کردم استامبولی به این راحتی باشه.سایتتون خیلی خوشگله و اشتها آور.

    پاسخ
  3. من استانبولی رو یه طور دیگه درست می کردم ولی میخوام با روش شما هم درست کنم ببینم چطور میشه

    پاسخ
  4. سلام
    اگر شما لطف کنید و بگید استامبولی‌تون رو چی جوری درست میکنید ممکنه بذاریم تو سایت.

    پاسخ
  5. سلام
    اگر میشه علاوه بر این برنامتون برنامه ای بذارید که طرز تهیه ی غذاهایی که سریع آماده میشن رو داشته باشه

    پاسخ
    1. سلام
      بله چنین برنامه رو پیش‌بینی کردیم. انشاءلله در فرصت مناسب این امکان رو هم در سایت قرار میدیم.

      پاسخ
    2. سلام من اول یه پباز کوچبک روسرخ میکنم بعد سیبزمینی رو سرخ میکنم.لوبیاسبز رو ازقبل خرد وپخته میکنم کمی رشته فرنگی روطلایی مبکنم بعد چند دونه گوجه کویچ رو خرد سرخ میکنم همه مواد رو مخلوط بعد زرد چوبه وکمی دارچین بعدشم برنج رواضافه میکنم

      پاسخ
  6. خوبه ممنون

    پاسخ
  7. خیلی خوب بود ممنون

    پاسخ
  8. سلام من ابتدا مواد رو سرخ می کردم بعد آب می ریختم داخلش بعد که جوشید برنج رو اضافه می کردم دستور پخت شما رو هم امروز درست کردم عالی شده بود مرسی

    پاسخ
  9. سلام .وای چقدر دلم آب افتاد نی نی کوچولوی توی شکمم هم دلش هوس این غذاهای خوشمزه رو کرده .الان سر کار هستم و حسابی گرسنه .ممنون از این همه زحمت شما و خسته نباشید .سایت شما بهترین سایت آشپزی .مرسی و خیلی خوبه همه جور غذا دارید.

    پاسخ
    1. سلام. خواهش میکنم. هدف ما رضایت و استفاده‌ِ شما از سایت ما است.
      امیدواریم به ما دوباره سربزنید و سایت ما راهنمای خوبی برای پاسخ به سوال همیشگی شما باشه.

      پاسخ
  10. سلام وقتی می خواد آب جوش تبخیر شه شعله اجاق گاز رو کم کنم یا زیاد؟؟؟؟

    پاسخ
    1. سلام
      کم بکنید.

      پاسخ
  11. عالیه سایتتون مخصوصا” وقتی مواد موجود در خونه رو میدیم و غذاهای متنوع رو معرفی میکنه معرکه است . من همیشه خیلی فکرم درگیر میشد که چی بپزم که تکراری نباشه :*********

    پاسخ
  12. سلام.سایتتون خیلی عالیه. معلومه خیلی زحمت کشیدید خیلی طراحی عالی ای داره. موفق باشید

    پاسخ
  13. سلام ممنون از زحماتتون ولی ما بوشهری ها توی استامبولی گوشت چرخ کرده و لوبیا سبز هم اضافه میکنبم خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کنید ممنون از سایت خوبتون

    پاسخ
    1. آره باید اونطوری هم خوب بشه

      پاسخ
    2. عالی

      پاسخ
    3. اون که میشه لوبیا پلو😐

      پاسخ
  14. خوشمزه ترین غذا استانبولی با سبزی خوردن و سالاد

    پاسخ
  15. الان میخوام برمدرست کنم ممنون از کمکتون

    پاسخ
  16. راستی طرز تهیه سالاد شیرازی رو اگه میشه لطف کنید

    پاسخ
  17. دیشب پختم نمی دونم چرا شفته شدیه راهنمایی بکنین

    پاسخ
    1. به نوع برنج و مقدار آبی که می ریزید هم بستگی داره

      پاسخ
  18. salam, mamnoon kheili ali. fagat 1 soaal dashtam, piyaz touyeh mavad nist vali touyeh tarzeh pokht hast! misheh lotfan begid chand ta piyaz? baz mamnoon

    پاسخ
    1. سلام. اصلاح شد

      پاسخ
  19. خیلی خوب بود ممنو

    پاسخ
  20. من تازه باسایتتون اشناشدم واقعاعالیه ممنون

    پاسخ
  21. عالیه . من از گوجه به جای رب گوجه استفاده کردم مقداری هم فلفل دلمه.خیلی خوب شد.

    پاسخ
  22. از شما و سایت خوشمزتون ممنونم .
    ببخشید فراموش کردید پیاز رو تو لیستتون بزارید ممنون

    پاسخ
  23. سلام من این غذاروباگوشت چرخ کرده درس میکنم فکرمیکنی بدون گوشت خوشمزه میشه؟بایدامتحانش کنم به هرحال ممنون

    پاسخ
  24. آقا ما نفهمیدیم استانبولی درسته یا استامبولی

    پاسخ
  25. خوب شدا ….. ولی وسطش حال نداشتم سیر له کنم ول کردم … همه رو با هم قاطی کردم … احساس میکنم یه شوری مزمنی درون غذا قلط میخوره :-؟ ولی دمت گرم اولین باره غیر تخم مرغ چیزی میپزم

    پاسخ
  26. لطفا غذاهایی معرفی کنید که با مقتضیات خوابگاه جور باشه
    ما اینجا با ضیق امکانات مواجه هستیم

    پاسخ
    1. عجب ضیق امکاناتی که اینترنت دارین!!!!!!!!

      پاسخ
      1. شوخی کردم ولی بعضی وقتا می ارزه آدم جهت ایجاد تنوع و رفع کسالت محیط خوابگاه بره مخصوص یه غذا از بیرون خرید کنه بعد بیاد اون غذا رو بار بذاره . اطرافیان حتی اگه از اون غذا نخورن هم کلی مشعوف میشن …

        پاسخ
      2. :)))))))))))

        پاسخ
  27. سلام با فلفل دلمه درست کردم خیلی خوش مزش میکنه

    پاسخ
  28. سلام خسته نباشین مامانم هیپی تو خونه نداشت غذا هم نذاشته بود اگه خواهرم از مدرسه میومد موهاشو کچل میکرد ممنونم که این غدارو معرفی کردین خیلی خوشمزه بود یه سوال دارم میشه داخلش سیر نریزیم؟؟؟؟

    پاسخ
  29. منظورتون ازرب گوجه فرنگی که نوشتیددوعدددوقاشقه!!!!!!!!!!!

    پاسخ
    1. سلام. بله اصلاح شد .. باتشکر از دقت شما !

      پاسخ
  30. با تشکر.

    پاسخ
  31. سلام من تواستامبولی گوشت مرغ یا چرخ کرده و هویج و قارچ میزنم خیلی خوب میشه به خصوص برای بچه ها زهرا از مشهد

    پاسخ
    1. سلام من هروقت به سیب زمینی رب میزنم نمی پزه چکار کنم

      پاسخ
  32. سایتتون عالیه.مرسی که به دادمون رسیدین.

    پاسخ
  33. من دارم میرم بپزمش
    هرطوری شد میام میگم
    فعلا:)

    پاسخ
    1. سلام. تصویرش رو برامون بفرستید. باتشکر

      پاسخ
  34. likkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    پاسخ
  35. سلام منم الان میخوام درست کنم ولی نمیشه برنج رو آبکش کرد؟حتما باید دمی باشه؟؟؟

    پاسخ
  36. سلام
    من تو موادی که داشتم، گوشت ننوشته بودم، ولی بعد از دومین غذای پیشنهادی تو بقیه گوشت بود
    توضیح میدی که چرا این جوریه؟

    پاسخ
    1. سلام. به بخش سوالات متداول سایت مراجعه کنید، پاسخ رو میبینید.
      باتشکر

      پاسخ
  37. سینا

    پاسخ
  38. سلام. مرسی از پیشنهاد ولی یه مشکلی تو توضیح بود.
    اول گفتین برنجو بذارین جوش بیاد بعد برین سراغ سرخ کردن پیاز و سیب زمینی فک نمیکنین تا اون موقع آبی دیگه واسه برنج نمیمونه ک مواد با هم بخوان بپزن… من ب این ترتیب درست کردم که گفتین…و متاسفانه دیدم ترتیبای گفته شده درست نیست .

    پاسخ
    1. عزیزم این دیگه بستگی به خودتون داره.. ظروف پخت جداست.. میتونید اول مواد رو سرخ کنید بعد برنج رو بار بذارید.. چون ظروف پخت جداست اتفاقی نمیفته.. دوستمون که اونجوری توضیح دادن بخاطر اینه که اگه میگفتن اول مواد رو سرخ کنین بعد برنج رو بار بذازین هم باز فرقی توی اصل موضوع و مزه ی غذا به وجود نمیومد.. شما از این به بعد اول مواد رو سرخ کنین بعد برنج رو بار بذارین ؛)

      پاسخ
  39. میشه سیر نریزیم آیاااااااااااااااااا؟؟؟؟؟به نظرم تو عکس نمی دونم سیره یا پیاز به هرحال خیلی درشته من مقدار کم میریزم وریز نظرتون؟؟؟؟

    پاسخ
  40. سلام.من درست کردم.خیلی با سلیقه ی غذایی من همخوانی داشت.خدا قوت….

    پاسخ
  41. سلام من یه جور دیگه درست. میکنم مواد لازم برای هر نفر گوشت ۵۰ گرم سیب زمینی ۶۰ گرم لوبیا سبز۴۰ گرم برنج ۱۴۰ گرم و دیگر مواد مثل نمک روغن فلفل سیاه دارچین گرد لیمو زیره زعفران ادویه کاری ابلیمو رب گوجه زردج.بهو پیاز

    پاسخ
  42. میشه بگید به ازای هر پیمانه برنج چقد آب میریزیم

    پاسخ
    1. مرسی ازتون .پیش به سویه استانبولی

      پاسخ
  43. سلام مرسی ازشماوسایت خوبتون,خیلی خوب توضیح دادین والبته کامل

    پاسخ
  44. سلام پس کالری غذاها رو کجا گذاشتین؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.