اردور دلمه قارچ
موارد اولیه
- گوجهفرنگي چهار عدد
- نمك و فلفل به ميزان لازم
- خرده نان جو 2/3 پيمانه
- پياز خردشده يك عدد
- سير خردشده سه حبه
- قارچ خردشده يك پيمانه
- جعفري يك قاشق سوپخوري
- بادام نصفشده هشت عدد
- زيتون هشت عدد
- پنير پيتزا 15 گرم
دستور پخت
- ابتدا سر گوجهفرنگي را برش عرضي زده و کمي از گوشت آن را در آورده در ظرفي بريزيد.
- خرده نانها را با پياز، گوشت گوجهفرنگي، سير، قارچ، بادام، جعفري، نمك و فلفل مخلوط كرده، درون گوجهفرنگي بريزيد، كمي پنير پيتزا روي هر قطعه گوجهفرنگي قرار دهيد و 15 دقيقه در فر با حرارت 170 درجه سانتيگراد بپزيد تا كمي قهوهاي شود هر گوجهفرنگي را با يك زيتون تزئين كنيد.
منبع:groohashpazi.blogfa.com
دیدگاهتان را بنویسید