اردور دلمه قارچ

موارد اولیه

  • گوجه‌فرنگي چهار عدد
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • خرده نان جو 2/3 پيمانه
  • پياز خردشده يك عدد
  • سير خردشده سه حبه
  • قارچ خردشده يك پيمانه
  • جعفري يك قاشق سوپخوري
  • بادام نصف‌شده هشت عدد
  • زيتون هشت عدد
  • پنير پيتزا 15 گرم

دستور پخت

  1. ابتدا سر گوجه‌فرنگي را برش عرضي زده و کمي از گوشت آن را در آورده در ظرفي بريزيد.
  2. خرده نان‌ها را با پياز، گوشت گوجه‌فرنگي، سير، قارچ، بادام، جعفري، نمك و فلفل مخلوط كرده، درون گوجه‌فرنگي بريزيد، كمي پنير پيتزا روي هر قطعه گوجه‌فرنگي قرار دهيد و 15 دقيقه در فر با حرارت 170 درجه سانتي‌گراد بپزيد تا كمي قهوه‌اي شود هر گوجه‌فرنگي را با يك زيتون تزئين كنيد.

منبع:groohashpazi.blogfa.com

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.