آش پیازی

موارد اولیه

  • پياز حدود 5. كيلو
  • روغن حيواني يا كره 4 قاشق غذا خوري
  • شير تازه پر چرب 5. كيلو
  • آب انار يا رب انار به ميزان دلخواه
  • سبزي هاي كوهي مانند تره كوهي يا شيويد كوهي يا جعفري
  • نمك و فلفل
  • ليموي تازه
  • آرد سبوس دار كندم 2 قاشق

دستور پخت

  1. ابتدا پياز را آب پز مي كنيم تا له شوند بعد روغن يا كره را آب كرده آرد را به آن اضافه مي كنيم و تفت مي دهيم سپس آرام آرام شير را اضافه مي كنيم و به هم مي زنيم تا قوام پيدا كند نمك و فلفل هم اضافه مي كنيم و به مقدار لازم با توجه به ذائقه رب انار يا آب انار اضافه مي كنيم سپس پياز له شده را با سس آماده مخلوط مي كنيم و با سبزي و ليموي تازه تزئين كرده و سرو مي كنيم

درمیان کوههای زاگرس مردم منطقه این سوپ را آب پیازی می نامند و معمولا به عنوان یک غذا به آن نگاه می کنند. و چون همیشه از موادی استفاده می شود که تازه است بسیار خوشمزه و لذیذ است

منبع:www.manoelite.com

3 نظر برای آش پیازی

  1. با سلام و آرزوی قبولی طاعات

    غذاهای پیشنهادی افطاری عالیند؛ من خیلی استفاده کردم. فقط یه نکته: روغن حیوانی و شیر، در غذای گیاهی؟!

    پاسخ
    1. سلام. ببخشید اصلاح شد

      پاسخ
  2. فکر کنم پیازش کمتر باشه خوشمزه تره. نمی دونم چرا بعد از اینکه رب انار رو به شیر اضافه کردم بریده بریده شد :(

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.