آش پیازی
موارد اولیه
- پياز حدود 5. كيلو
- روغن حيواني يا كره 4 قاشق غذا خوري
- شير تازه پر چرب 5. كيلو
- آب انار يا رب انار به ميزان دلخواه
- سبزي هاي كوهي مانند تره كوهي يا شيويد كوهي يا جعفري
- نمك و فلفل
- ليموي تازه
- آرد سبوس دار كندم 2 قاشق
دستور پخت
- ابتدا پياز را آب پز مي كنيم تا له شوند بعد روغن يا كره را آب كرده آرد را به آن اضافه مي كنيم و تفت مي دهيم سپس آرام آرام شير را اضافه مي كنيم و به هم مي زنيم تا قوام پيدا كند نمك و فلفل هم اضافه مي كنيم و به مقدار لازم با توجه به ذائقه رب انار يا آب انار اضافه مي كنيم سپس پياز له شده را با سس آماده مخلوط مي كنيم و با سبزي و ليموي تازه تزئين كرده و سرو مي كنيم
درمیان کوههای زاگرس مردم منطقه این سوپ را آب پیازی می نامند و معمولا به عنوان یک غذا به آن نگاه می کنند. و چون همیشه از موادی استفاده می شود که تازه است بسیار خوشمزه و لذیذ است
منبع:www.manoelite.com
با سلام و آرزوی قبولی طاعات
غذاهای پیشنهادی افطاری عالیند؛ من خیلی استفاده کردم. فقط یه نکته: روغن حیوانی و شیر، در غذای گیاهی؟!
سلام. ببخشید اصلاح شد
فکر کنم پیازش کمتر باشه خوشمزه تره. نمی دونم چرا بعد از اینکه رب انار رو به شیر اضافه کردم بریده بریده شد :(