آش عدس بلغور (سنندج)
موارد اولیه
- عدس: 200 گرم
- بلغور گندم: 200 گرم
- پیاز داغ : 2 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: 1 عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه : به میزان لازم
- نعنا داغ برای تزیین: به میزان لازم
دستور پخت
- عدس و بلغور را با 2 لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود
- سپس زردچوبه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و فلفل و پیاز داغ را به آن اضافه کرده، به صورت داغ در آش در حال جوش بریزید
- بعد از چند جوش مقداری نمک اضافه کنید
- سپس سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و در آش بریزید تا پخته شود
- بعد از آن که آش پخته و لعاب دار شد، آن را در ظرف کشیده روی آن نعنا داغ بریزید و با لیموترش تازه سرو کنید
21 نظر برای آش عدس بلغور (سنندج)
من اصلا غذا درست نکردم تا 1ماه دیگه هم میخوام عروسی کنم!فکر میکنم سایتتون خیلی خوب باشه،اما بلغور گندم چیه؟
سلام. به شما تبریک میگیم. اگر به خوار و بار فروشی یا سوپر مارکت مراجعه کنید میتونید بلغور گندم تهیه کنید.
سلام. خیلی خوشمزه بود. بعضی ها به این غذا عدسی می گن و ماه رمضان درست می کنن.
سلام خیلی عالیه به نظرخیلی خوشمره ست دهنم آب افتادحتمابایددرستش کنم
به نظرم خوشمزه میاد
واقعا ساده و خوشمزه بود.مرسی.
سلام تو عدسی بلغور گندم نمی ریزن.
سلام به نظر خوشمزه میاد حتما درست میکنم.
پیشنهاد می کنم درست کنید البته نعنا داغش کم نباشه.
برای امروز ناهار درست میکنیم.
ممنون ، خوشمزه بود مخصوصا در شب برفی البته من یادم رفت سیب زمینی بریزم. با کشک هم خوب میشه
وقتی خوردم نظرم را میگویم
عالی بود دوست داشتم
منم امشب درست میکنم
من امشب پختم
سایتتون خیلی خیلی عالیه.فکراینکه چی درست کنیم چندبرابرزمان پخت غذاوقتگیرهست.فوقالعاده هستین شما
سلام واقعا اسم پیدا کردن واسه شام و ناهار خیلی سخته و اینکه ندونی با چیزایی که تو خونه داری چه غذاهای خوش مزه ای میشه پخت ولی سایت شما این کمک رو بهمون کرده و مارو باغذاهای خوشمزه دیگه هم آشنا کرده واقعا تشکر میکنم و خسته نباشید میگم بهتون.
ممنون عالی بود
سلام. این غذا برای چند نفره؟
سلام. این غذا برای چند نفر هست؟
خیلی خوشمزه اس .مخصوصا با کشک😋😋