آش رشته

موارد اولیه

  • رشته آش = یک کیلو گرم
  • لوبیا قرمز = 150 گرم
  • لوبیا چیتی = 150 گرم
  • عدس= 50 گرم
  • پیاز متوسط = 3عدد
  • اسفناج یا برگ چغندر = هفتصد و پنجاه گرم
  • تره و جعفری= نیم کیلو
  • کشک سائیده آماده = نیم لیتر
  • نمک وفلفل و زردچوبه = کمی
  • نعناع خشک = کمی

دستور پخت

  1. حبوبات را چند ساعت قبل از شروع پخت در طرف آبی می گذاریم (می خیسانیم!)
  2. لوبیا و عدس را در یک دیگ ریخته و می گذاریم که بجوش آید و پخته شود وآنها را کنار گذاشته
  3. حالا سبزی ها و برگ چغندر یا اسفناج را کمی خورد کرده، نه آنقدر که خیلی خورد شود
  4. در یک دیگ بزرگ آب می ریزیم و در همین حال پیاز را خورد کرده و در روغن سرخ می کنیم و کمی نعناع خشک را جداگانه در روغن سرخ می کنیم و کنار میگذاریم.
  5. حال حبوبات را در داخل سبزیجات ریخته و کمی از پیاز های سرخ شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم حدود یک ربع بجوشد.
  6. در آخر رشته ها را کم کم در دیگ ریخته و حدود ۲۰ دقیقه می گذاریم بجوشد و گاه گاهی بهم می زنیم که رشته ها نچسبد.
  7. نمک و فلفل را به میزان لازم به آش می افزاییم (رشته آش معمولا کمی شور است. کشک هم نمک دارد، پس مراقب باشید)
  8. آش جاافتاده که زیاد آبکی نیست را از روی آتش برداشته و با کشک مخلوط می کنیم و نعناع داغ و پیاز سرخ شده را برای تزئین روی آن می ریزیم .

15 نظر برای آش رشته

  1. عالیه

    پاسخ
  2. میتوین وقتی رشته رو اضافه کردین مقداری آرد رو با آب سرد حل کنین و به آش اضافه کنین خیلی بهتر میشه و مقداری از پیاز داغ رو هم توی آش در حال طبخ بریزید

    پاسخ
  3. لوبیا و عدس باهم پخته نشن بهتره. چون عدس زود می پزه و له می شه.

    پاسخ
  4. نخود وگشنیز را هم در مواد لازم می توان افزود

    پاسخ
  5. BAHBAH BAHBAH

    پاسخ
  6. سلام همگی الان ساعت 3 نصف شبه و شوهریمون چون هوس کرده بود آش رشته بخوره گذاشتم خوابیدو الان دارم قایمکی درست میکنم..برا صبحونه….جاتون سبز
    یادتون باشه حبوبات حتما حتما باید حداقل8ساعت خیسونده بشه و چند بار آبشو عوض کرد و اگه هر بار توش پودر زیره بریزید بطور100%نفخش میره….
    بدون نخود هم من اصلا دوست ندارم
    هرچند من الان نریختم ولی تو شهر ما لوبیا چشم بلبلی هم میریزن…..نوش جانتان

    پاسخ
  7. نخود و گشنیز اصافه نمیکنید؟

    پاسخ
  8. سلام من نخود و پیاز داغ رو قبل از ریختن رشته میریزم اینطوری اش لعاب دار میشه و تو این فصل از تره کوهی یاغاز یاغی استفاده میکنم گاهی وقتا خودم رشته هم میبرم وتوش میریزم در ضمن به اندازه یه ملاقه از مواد اش رو قبل ریختن رشته ور میدارم و با گوشکوب له میکنم وتو اش میریزم تا بهتر جا بیفته

    پاسخ
  9. من یه روش ساده اش درست کردن میگم حبوبات راپخته سبزی خوردشده بیاز داغ وسیر داغ فراوان باضافه نعنا داغ از قبل حاضر میکنیم قابلمه را اب کرده بجوش که امد امام مواد را باهم به اضافه رشته وکشک حل شده و دو سه قاشق ارد حل شده را در قلبلمه ریخته بجوش که امده یک ربع بجوشد بعد گاز راخاموش کرده ومیگذاریم روی گاز بماند بعد از یک ساعت اش خودش لعاب داده و بسیار جا افتاذه میشوذ اگر چند عصاره مرغ هم بریزم خیلی بهت میشوذ انتحان کنید من این اش را تا برای ٢٠٠ نفر به همین شکل درست کردم نوشیجان

    پاسخ
  10. ممنون از سایت فوق العاده تون

    پاسخ
  11. من هیچوقت از ارد برای جا افتادن غذاها استفاده نمیکنم به نظر من اگر غذا با حوصله و به موقع اماده بشه احتیاجی به ارد نداره که غذا مزه ارد به خودش بگیره

    پاسخ
  12. تو سبزی هاش کشنیز و شوید هم باشه طمعش بهتر میشه بعلاوه تره وجعفری و اسفناج . من بعد ریختن سبزی ها رشته رو اضافه میکنم در اخر هم دو قاشق ارد واسه خوب هلیم بندازه با اب سرد قاطی میکنم میریزم از کلم قمری هم در اول با پیاز تفت میدم میریزم توش بعد حبوباتشم که نخود و عدس و لوبیا .کمی هم بلغور خیلی خوشمزه میشه شوهرم که همش تعریف میکنه دست پختمو مرسی

    پاسخ
  13. خوبه

    پاسخ
  14. من غذای نذری دارم، برای سی تا رشته چند کیلو سبزی پاک شده و چقدر حبوبات لازمه؟

    پاسخ
    1. من سر رشته ندارم نمیدونم

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.