آش دوغ
موارد اولیه
- نخود
- برنج
- نعناع و جعفري و گشنيز
- آب گوشت يا عصاره مرغ يا گوشت
- ماست ترش يا دوغ ترش
- سير خورد شده به مقدار زياد
- مك و فلفل سبز
دستور پخت
- ابتدا نخود را از يك شب قبل خيسانده تا گاز آن برود و آن را مي پزيم.
- زماني كه پخت، برنج را با سير خورد شده به آن اضافه مي كنيم.
- زماني كه برنج در حال پختن است آب گوشت و فلفل سبز درسته و ماست يا دوغ رابه آن به آرامي اضافه كرده و هم مي زنيم و در آخر سبزي ها را به آن اضافه كرده.
- دقت شود تا هنگام پخت كامل آش بايد آن را هم بزنيم و اگر نمي خواهيد يكسره پاي گاز وايسيد به آن يك عدد تخم مرغ اضافه كرده و هم بزنيد تا مخلوط شود و جلوي بريده شدن ماست داخل آش رابگيرد و آن زمان مي توانيد با شعله كم بگذاريد بپزد.
با تشکر از سایروز خانم که دستور تهیه این غذای خوشمزه را از طریق فرم ارسال غذا برای ما ارسال کردند.
میتوانید به دستور تهیه آش دوغ دیگری که در سایت قرار دارد نیز مراجعه کنید.
حیلی عالی بووووووود
خیلی خوشمزه بود
واقعا میگم
dorost kardam kheyli khob bod
اندازه مواد رو یادتون رفته بنویسید
سلام خسته نباشید مواد اش دوغ یکم بااین موادشمافرق داره
mamnoon besiar khoshmaze bod
آش دوغ مخصوص استان اردبیله و فقط باید سبزیهای مخصوص خودشو بریزیم که شامل تره.کشنیز و سیر میباشد
درست کردم عااااااالی بود
عاشق آش دوغم
ما خانوادگی عاشق آش دوغ هستیم.خیلی خیلی خوشمزه هست.
آش دوغ اردبیلی: سبزی شامل تره و گشنیز و مقدار کمی ترخون و سیر . طعمش بهشتی میشه در ضمن به جای آب گوشت ما کوفته قلقلی های ریز میریزیم که توی کوفته از کمی نعنا و گل سرخ هم استفاده میکنیم .
اندازه مواد رو نگفتین
نمک
این آش دوغ مال کجاست؟
آش دوغ اصلا جعفری نداره، آب گوشتم توش نمیریزیم فقط کوفته قلقلی.
سلام
اش دوغ محلی و کلاسیک با سه سبزی گشنیز و شوید و اسفناج و دوغ و نخود و برنج و بلغور هست و به هیچ عنوان تلخون و نعناع و جعفری و سیرو …نداره دستور ما رو حتما امتحان کنید از لذتش سیر نخواهید شد.فک کنک آب گوشت و تلخون بهش مزه بدی مثل طعم کوفته بده.