آبگوشت کشک (ملایر)

موارد اولیه

  • گوشت گوسفند با استخوان 500 گرم
  • لپه 150 گرم
  • چغندر 2 عدد متوسط
  • برنج 1 پیمانه
  • کشک سابیده شده 500 گرم
  • پیاز 1عدد متوسط
  • پیاز داغ وسیرداغ به مقدار لازم
  • برشتوک 5 قاشق غذا خوری
  • آب 4 لیوان
  • نمک وزرد چوبه به مقدار لازم

دستور پخت

  1. ابتدا گوشت ,لپه و پیاز را همراه 4 لیوان اب روی اجاق گذاشته تا بپزد.
  2. سپس چغندر ها را به صورت حبه قندی خورد میکنیم وبه غذا اضافه مکنیم بعداز 2ساعت برنج را شسته واضافه میکنیم
  3. وقتی برنج هم کمی پخت به غذا برشتوک را اضافه میکنیم و یک ربع قبل از اینکه غذا را از روی اجاق برداریم کشک را اضافه میکنیم
  4. این غذا به خاطر چغندری که دارد مقدار خیلی کمی شیرین است اگر شیرینی چغندر کم بود یک یا دو قاشق شکر میریزم
  5. در اخر با پیاز داغ و سیر داغ و در صورت تمایل با نعنا داغ تزیین میکنیم .
  6. بر ای تهیه برشتوک کمی ارد را با روغن (ترجیحا روغن حیوانی) تفت میدهیم ودر ابگوشت میریزیم تا لعاب دار بشود

با تشکر از خانم زهرا ارغوانی که این غذا را از طریق فرم تماس با ما برای ما ارسال کردند.

4 نظر برای آبگوشت کشک (ملایر)

  1. عالی بود مرسی

    پاسخ
  2. این غذا معرکه است من همیشه درست میکنم به همه هم توصیه میکنم برای یکبار هم که شده اونو امتحان کنند

    پاسخ
  3. برشتوک چیه؟

    پاسخ
  4. عالیه خیلی خوش مزس

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.