آبگوشت
موارد اولیه
- گوشت گوسفند همراه با دنبه= 450 گرم
- نخود ولوبیای سفید = ازهر کدام 75 گرم
- پیاز متوسط =1عدد
- سیب زمینی متوسط= 3 عدد
- گوجه فرنگی متوسط = 2 عدد
- لیموی عمانی =2 عدد
- زرد چوبه، نمک،فلفل =به مقدار دلخواه
دستور پخت
- ابتدا پیازها را حلقه حلقه کنید و داخل قابلمه بریزید. سپس گوشت و دنبه را به آن اضافه کنیدو کمی تفت دهید و بعد کمی زرد چوبه را به آن اضافه نمایید و تفت دهید.
- سپس مقداری آب جوشیده شده و نخود و لوبیای سفید را به به گوشت اضافه کنید. آب قابلمه باید تا حدی باشد که همه مواد درون قابلمه را بپوشاند و از سطح آن هم بالاتر بیاید.
- قابلمه را راوی حرارت متوسط بگذارید تا کاملاً همه مواد خوب بپزد
- سپس سیب زمینی ها و گوجه فرنگی های خورد شده را به مواد اضافه نمایید.
- برای خوش طعم شدن آبگوشت، لیمو عمانی ها را که قبلا با چاقو باز کرده و هسته های آن را دور ریخته اید را داخل آبگوشت بریزید.
- توجه داشته باشید که هسته لیمو عمانی باعث تلخی آبگوشت یا غذای دیگر میشود و باید آن را در آورد.
- اگر رنگ آبگوشت شما قرمز خوشرنگی نداشت میتوانید یک یا دو قاشق هم رب گوجه فرنگی به آن اضافه نمایید.
- آبگوشت را روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا جا بیفتد .سپس دنبه های گوشت را جدا کنید و از قابلمه در آوردید و بکوبید و آن را دوباره داخل آبگوشت بریزید. نمک و فلفل به دلخواه خود به آبگوشت اضافه کنید .
- اگر آب آبگوشت کم بود میتوانید آب جوشیده شده به آن اضافه نمایید.
- حتما میدانید که آبگوشت بدون نان سنگگ و سبزی خوردن صفایی ندارد!
بسیار عالی است باور کنید دلم میخواهد همه این غذاها را درست کنم
همینطوره. خب درست کنید… بعد از اینکه درست کردید، از غذاتون عکس بگیرید و برای ما هم بفرستید تا توی سایت بزاریم
ممنون
واقعا واقعا
ابگوشت غذای خیلی خوشمذه ای است.
هرچه قدر هم بپزم بازم کمه.
راستی ممنون از شما
اگه به حبوبات آبگوشت لپه اضافه کنید خوشمزه تر میشه،همینطور اضافه کردن بلغور باعث میشه آبگوشت لعاب بده و غلیظ بشه.
یک کیوی ترش و ترجیحا کال رو حلقه کنید و به آبگوشت اضافه کنید تا گوشت ها کاملا له بشه و خلاصه با این کارهایی که گفتم آبگوشتتون محشر میشه فقط یه بار امتحان کنید
سلام اگه به آبگوشت سبزی خشکی مثل شنبلیله هم اضافه کنید خوشمزه میشه ببخشید از اظهار نظرم قصد بی ادبی ندارم هان فقط تجربه ام را گفتم
من درست کردم فوق العاده خوشمزه شد.
چکار کنم تا توی زودپز آبگوشت خوش رنگ و غلیظ و خوشمزه بشه؟زمان پخت گوشت تو قابلمه خیلی طولانی و من وقت نمیکنم توی قابلمه بپزم
قبل از دستوراتتون بنویسید که این مقدار برای چند نفره
اگر بالای تصویر دستور رو نگاه کنید، متوجه میشید که مینویسن برای چند نفره. 😊
واقعا ممنونیم از شما و فعالیت ارزشمندتون
دستورهاتون صریح و ساده و عالی هستند
چه قسمت از گوشت گوسفندی برای آبگوشت بهترین طعم رو داره؟
چه قسمت از گوشت گوسفندی برای آبگوشت بهترین طعم رو داره؟