پیتزا باگت
موارد اولیه
- پنیر موزارلا= 1/2 فنجان خرد شده
- سس مارینارا =1 تا 2 قاشق غذاخوری
- باگت= 1عدد
- پونه کوهی و نمک وچاشنی لیمو و فلفل= به میزان دلخواه
- پپرونی یا ژامبون یا تکه های مرغ باقی مانده از غذای قبل یا سبزیجات پخته شده =نصف فنجان
دستور پخت
- باگت را از عمودی به 2 قسمت تقسیم میکنیم(از نان فرانسوی نیز میشود استفاده کرد).
- روی هر تکه 1یا 2قاشق سس پخش می کنیم.
- نیمی از پنیر،پونه،گوشت یا سبزی مورد استفاده به دلخواه و بقیه پنیر را روی باگت می چینیم و با حرارت 400 درجه فارنهایت و به مدت 10 دقیقه داخل فر می گذاریم.
نکته:سس مارینارا یک سس ایتالیایی که متشکل از گوجه فرنگی ،سیر،پیازوسبزی معطر می باشد.
منبع:www.ashpazonline.com
عالی بود
عالی بود
پنیر موزارلا چیه دیگه؟؟
پیتزا من خیلی خشک شد لطفا راهنماییم کنید
اسم این غذا “چو چی چی” هست . برای طبخ هم بهتره در یک ظرف فلزی کمی آب بریزید و داخل فر قرار بدهید . همین طور سس را کمی رقیق کنید و به نان بزنید ( البته نه به طوری که خیس شود)
متشکرم ناشناس!
من پول ندارم درست کنم
این دستور غذایی ایتالیایی به نام بروسکتا (Bruschetta) است. که البته در آن غذا سایز نان ها کوچکتر است و به عنوان پیش غذا هم سرو می شود. که در دستور شما قابل درک نیست نان باگتی که فقط به دو قسمت شده چطور سرو خواهد شد! در ایران برای تهیه بروسکتا همین نان باگت ها را چندین برش با قطر حدودا یک و نیم یا دو سانتی متری می زنند و به آسانی تعداد زیادی نان برای تهیه بروسکتا به دست می آورند. نان این غذا هم پس از بیرون آمدن از فر حالت تردی دارد.