نرگسی اسفناج

موارد اولیه

  • اسفناج
  • تخم مرغ
  • پیاز
  • زردچوبه فلفل

دستور پخت

  1. اسفناجارو خورد کردم و بدون اب و روغن پختم.
  2. پیاز داغ فراوون درست کردم بهش زردچوبه و فلفل و نمک زدم به اسفناجها اضافه کردم .
  3. بعد چند دقیقه که اب اسفناجها تموم شد یه دونه تخم مرغ رو خوب هم زدم و بهش اضافه کردم و مرتب هم زدم تا یه دست بشه .
  4. تو ظرف سرو کشیدم و با ماست و گردو و پیاز داغ تزیین کردم.

منبع:gerve.blogfa.com

9 نظر برای نرگسی اسفناج

  1. عزیزم غذای خوبی بود مخصوصآ واسه من که رژیم داشتم و کارمم زیاد بود ایده های خیلی جالبی داری موفق باشی

    پاسخ
  2. سلام.دوست عزیز خسته نباشی پس میزان موادت چی شد؟؟؟؟

    پاسخ
  3. خوب بود. خیلی ممنون عزیز. ولی عکسی که زدی به دستور غذات نمی خوره! آخه تخم مرغش به هم نخورده.

    پاسخ
    1. آره منم همینو می خواستم بگم، این که تخم مرغاش هم زده نیست

      پاسخ
  4. خیلی خوشمزس دوسش دارم

    پاسخ
  5. خسته نباشید میتونم بپرسم چرا توی این وبلاگ عالی روش پخت خورست کنگر رو آموزش ندادید؟خورشت خوش مزه ایه حتماامتحان کنید

    پاسخ
  6. اگه بهش یه کمی رب انار ترش هم اضافه کنید که طعمش معرکه می شه. امتحان کنید حتما

    پاسخ
  7. من تو دستورای دیگه سیر هم دیدم اضافه میکنن شما امتحان نکردین چطور میشه؟؟

    پاسخ
    1. چرا خوب میشه…من هم سیر و هم پیاز داغ میریزم توش. تخم مرغ رو هم نمیزنم و بعد از اضافه کردن تخم مرغ، روی زرده ی تخم مرغ کمی زردچوبه میریزم و در ماهی تابه رو میذارم روش تا تخم مرغ با حرارت روغن و بخار آبی که اسفناج داره آماده بشه…بعد میبینید که به شکل زیبایی زردچوبه ی پاشیده شده روی تخم مرغ ها در اثر حرارت بخار آب ، قرمز شدن و زعفرانی.

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.