نازخاتون(شیراز)
موارد اولیه
- بادمجان کوچک= 6 عدد
- پیاز رنده شده =2 قاشق سوپ خوری
- نعناع خشک = 1 قاشق مربا خوری
- آبغوره = 1 دوم فنجان
- نمک و فلفل = به مقدار لازم
دستور پخت
- بادمجان را کباب کرده و پوست آن را گرفته و سپس خوب خرد کنید.
- آبغوره را به بادمجان اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- نعناع و پیاز رنده شده را اضافه کرده،بهم بزنید.
- وقتی که پخته شد نمک و فلفل را روی نازخاتون بریزید.
این دسر را بیشتر محلی ها به درون کاسه می ریزند و می خورند ولی شما می توانید آن را درون لیوان بریزید و میل کنید.این دسری بسیار خوش مزه است و توصیه می شود.
با تشکر از آقای امیر حسین که دستور تهیه این غذای خوشمزه را از طریق فرم ارسال غذا برای ما ارسال کردند.
درست کردم خیییییییییلی دسر باحالی شد مرسیییییی!
Age sabzigate moattar ezafe konid torshiye khosazey mishe ke ba estamboli mahshar mishe
گمونم بهتر باشه بگیم چاشنی یا ترشی
چون تست ترش داره مشابه این نازخاتون رو بابلی های عزیزم هم درست میکنن که در کنار غذا مثل سالاد میل میکنن .
من عاشق نازخاتونم خیلیم خوشمزس بانون سرو میشه….خودممم شیرازیم …اوممممممم
بادمجان برای دســر !!
مطمئنین خوب میشه ! :)
عالیه
یعنی شل و آبکیه یا مثل کشک بادمجون سفته؟
یه چیزی بین این دو
ما اینو با لوبیا پلو میخوریم.چاشنیه نه دسر.همراه غذا باید خورد.و نیازی نیست بعد از کبابی کردن دیگه روی حرارت بذاری.بجای پیاز هم از یه حبه سیر له شده استفاده کنید خیلی خوش طعم تر میشه.
سلام من با سیر درست کردم فوق العاده شد….ممنون بابت غذای خوشمزتون…..
ممنون بسیار عالی
بادمجون خرد شده باقی میمونه یا بایدله بشه؟
بادمجون خرد شده باقی میمونه یا بایدله بشه؟
میتوانید بهش آبلیمو هم اضافه کنید نوش جان
پیازونعنا نباید تفت بدیم؟