ماهی سالمون مزه دار
موارد اولیه
- ماهی سالمون
- آب ليمو ترش
- روغن زيتون
- زعفران
- تخم گشنيز خرد شده
- فلفل
- جوز هندي
- آرد سفيد
- نشاسته ذرت
- پودر زنجبيل
- پودر سير
- زردچوبه
دستور پخت
- اول مخلوطي از آب ليمو ترش ، روغن زيتون ، زعفران ، تخم گشنيز خرد شده ، فلفل ، مقدار كمي جوز هندي درست كردم و ماهي هارو به مدت ٢ ساعت با اين مخلوط مزه دار كنید.
- موقع مزه دار كردن گوشت ها از نمك استفاده نكنید چون مواد مغذي اونهارو خارج مي كنه ...وقتي ماهي هاي مزه دار شده از يخچال در آوردید بهشون نمك اضافه كنید ....
- بعد هم با آرد سفيد ، نشاسته ذرت ، پودر زنجبيل ، پودر سير ، زردچوبه ، فلفل ، مخلوطي درست كنید و ماهي هارو بهش آغشته و سپس سرخ كنید.
منبع:ashpazonline.com
مرسی واقعاعالیه
مختصر و عالی .ممنون
واقعا عالی
حتما امتحان مىکنم به نظر خىلى خوشمزه مىاد کاش مقدار مواد ا لىه رو هم مى نوشتىن
من امروز واسه ناهار ماهی سالمون درست کردم اصلا طعمش خوب نبود نمیدونم سالمونش واقعی نبود یا من بلد نبودم درست کنم
منپختم ولی خیلی نپز بود
سلام ماهی سالمون که خیلی خوشمزه تر و لطیف تر از سایر ماهیاست من برای طعم دار کردنش پودر شیر هم میزنم خوب میشه البته بستگی به ذائقه داره ممنون از شما
مابایدموادش رابخریم بعد
مرسی بابت سایت بسیار خوبتون
اگه خراب شد من می دونم و تو
تو بلر نیسنی ماهیرا مزه دار کنی و بپزی تقصیر بقیه چیه یه کم استعداد از خودت نشون بده
خخخخخخ
سلام یک پیشنهاد دارم ماهی رو با کلم بروکلی هویج وفلفل دلمه امتحان کنید سس مایونز و روغن زیتون ولیمو ترش رو با ادویه قاطی کنید بعد ماهی سالمون رو به مواد اضافه کنید عالی میشه
عاااالی بود من هیچ وقت فک نمیکردم سالمون به این خوشمزگی باشه دقیقا همین دستور پخت رو اجرا کردم فوقالعاده س
اولین بارهومیخواهم ستلمون درست کنم .دستورش خوبه؟
سالمون رو هر جور درست کنید خوشمزست حتی میتونید ساده توی ادویه و پودر سیر بخوابونید بعد سرخ کنید و روش آب لیمو بریزید.
سلام دوستان ماهی سالمون خوب رو از کجا باید تهیه کنم ممنون میشم که راهنماییم کنید
بد ترین روش برای پخت سالمون، سرخ کردن می باشد. ماهی سالمون بسیار چرب و سرشار از امگا 3 بوده واگر در روغن سرخ شود طعم بدی پیدا می کند. بهترین روش کباب کردن ویا یک روش پیشنهادی است که من همیشه بکار می برم و طعم عالی سالمون در این روش حفظ می شود.
قطعات فیله سالمون را چند ساعت قبل از پخت با پیاز و سیر خرد شده، نمک، فلفل، زردچوبه و لیمو ترش طعم دار کنید. زمانی که پلوی مورد نظر شما در حال دم کشیدن است این قطعات طعم دار شده را روی برنج بچینید تا بخار پز شود. این روش نتیجه بسیار خوبی در طبخ سالمون دارد.
من چون خودم مرتب از ماهی سالمون استفاده می کنم این تجربه رو. دارم که ماهی سالمون ماهی چربیه و احتیاج به روغن نداره پر ضمن نباید به مدت زیاد در مواد. باشه به خصوص ابلیمو که بافت ماهی رو بعد. از پخت سفت می کنه شما یک ربع قبل از پخت ماخی رو در مواد بگذار و. بعد اون رو باربیکیو یا گریل و. یا درون ماهی تابه معمولی نچسب با حرارت زیاد و. دیگه اینکه اگه ماهی پوست نداشته باشه خیلی بهتر چون فاصله بین پوست و گوشت لایهای خاکستری رنگ هست که مزه ماهی رو کمی تلخ میکنه اگه از باربی کیو استفاده می کنید با پوست در. غیر. این صورت پوستش رو بکنید. و بصورت فیلهذشده استفاده کنید.
به شرطی که ماهی سالمون تازه و جوان و اصل باشد
با مواد بالا ذکر شده خیلی خوشمزه میشه من قبلا پخته ام
ممنون از شما
من برای پخت ماهی سالمون اول با نمک وفلفل وزردچوبه وآبلیمو وپودرسیر جوزهندی وزعفرون یه سس درست میکنم
بعد فیله ها رو تو ماهیتابه با روغن داغ از طرف پوستشون میذارم بعد سس رو روی گوشت ماهی میمالم بعد شعله رو کم میکنم ومیذارم پوست ماهی حسابی سرخ بشه وماهی خوب بپزه
به نظرم خیلی خوب میشه
عالی شد!