فتوچینی آلفردو
موارد اولیه
- 250 گرم پاستای فتوچینی
- یک سینه مرغ که به دو قسمت تقسیم شده باشد
- پیاز کوچک خلال شده
- نصف بسته قارچ کوچک
- دو قاشق سوپ خوری خامه غلیظ
- دوقاشق سوپ خوری پنیر رنده شده پارمسان
- نمک فلفل |آویشن به اندازه دلخواه
دستور پخت
- یه قابلمه آب بریزین به آن یک قاشق نمک و ۳ قاشق روغن اضافه کنین و بگذارین جوش بیاد.
- وقتی جوش آمد، پاستای فتو چینی را توی آب درحال جوش کم کم وارد کنید. وقتی پاستا در آب می جوشد، باید دو سه کار انجام دهید.
- سینه های مرغ را به صورت نوار باریک برش بدهید ، اندازه این نوارها می تواند مساوی انگشت اشاره شما باشد و با کمی سیر خلال کرد ه در یک ماهیتابه که کف آنرا با روغن مایع چرب کرده روی شعله داغ بگذارید.
- شعله داغ باشد که سینه ها آب نیندازد ، چون بعد سفت می شود. یادتان باشد که باید مرتبا هم بزنید تا نسوزد .
- قارچ ها را هم خوب بشوید و افقی دو تا سه قطعه کنید و بعد با کمی پیاز خلال شده در یک ماهیتابه کوچک با روغن با کره یک تفت بدهید. نگذارید قارچها زیاد نرم شود.
- سپس قارچ را به مرغ ها اضافه کنید و پس از اینکار حرارت اجاق را کاملا پایین بیآورید
- خامه را الان می تونید کم کم اضافه کنید طوری که حرارت ماهیتابه نیوفته یکدفعه اگه خیلی غلیظ شده کمی آب داغ هم می تونید اضافه کنید. هم بزنید و بذارید کمی جا بیوفته. یعد از 5 دقیقه می تونید پنیر پارمسان هم اضافه کنید و یک دقیقه همش بزنید آمادست.
با تشکر از خانم مینا رئوفی که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.
به امتحانش می ارزه,مزه خوبی داشت
من درست کردم.واقعا عالی بود.حتما امتحانش کنین،پشیمون نمیشید.
سلام من تو مشهد زندگی می کنم راهنمایی کنید از کجا می تونم انواع
پنیر ها رو با کیفیت خوب و قیمت نسبتا مناسب تر تهیه کنم ?
هایپر می عالیه
همین
اینکه عکسش یه جور دیگس
چرا کامل توضیح نمیدین
فتوچینی زیر مرغ قرار میگیره،فقط عکس مال این دستور نیست!
غذاهای پر بیننده رو چرا همین چن تا رو گذاشتین
سلام
ببخشید از چ خامه ای باید استفاده کرد و ازکجاتهیه کرد؟
به نظرتون این غذا رو درست کنم یا خوراک مکزیکی ؟؟؟؟ خواهش می کنم جواب بدید من خیلی گرسنه ام …..
Man in ghazaye khoshmazaro dorost kardam albate toosh avishan va poodre nana va poodre geshniz ham zadam binazir shod
باید عالی باشه