رولت گوشت ایتالیایی
موارد اولیه
- گوشت کبابی برش نازک داده شده = 600 گرم ( 6 برش )
- ریحان تازه آسیاب شده= نصف فنجان
- فلفل قرمز کبابی شده = 2 عدد
- پنیر پیتزای پارمسان رنده شده = 4 قاشق سوپ خوری
- جعفری خرد شده= 2 قاشق سوپ خوری
- روغن زیتون= دو قاشق سوپ خوری
- فلفل سیاه آسیاب شده= 2 قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل =به میزان لازم
- سرکه =یک چهارم فنجان
- سیر =2 حبه
دستور پخت
- برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید .
- گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید .
- برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید .
- دو قاشق روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید .
- به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید .
- یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید .
- رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید .
- مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید .
- بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید .
منبع:www.ashpazonline.com
حالا چطوری گوشت رو برش نازک بزنیم؟
من دادم توی قصابی اینکارو کردن….ولی خیلی خوش مزه بود…ممنون
میشه به جای برشهای گوشت از کالباس گوشت استفاده کرد؟
پس پنیر پیتزا چی شد؟