خوراک فیله گوشت
موارد اولیه
- فيله گوساله 500 گرم
- سيبزميني 300 گرم
- فلفلدلمهاي رنگي 200 گرم
- جعفري خرد شده 50 گرم
- پياز يك عدد
- روغن مايع 100 گرم
- نمك و ادويه به ميزان لازم
دستور پخت
- پياز را نگيني خرد كرده و در روغن سرخ ميكنيم
- وقتي پیاز طلايي شد گوشت را حبهقندي خرد كرده و به همراه پياز سرخ ميكنيم، نمك و ادويه را داخل آن ميريزيم
- جعفري خرد شده و سيبزميني را به كل مواد اضافه و مقداري سرخ ميكنيم.
- شعله را كم كرده تا با حرارت ملايم، مواد پخته شود.
منبع: http://groohashpazi.blogfa.com
سلام
به نظرم اینکه سیب زمینی رو همون اول با گوشت بزاریم تا بپزند سیب له میشه و باید بعد از اینکه گوشت پخته شد سیب رو کمی تفت بدیم و اضافه کنیم بهش …
با سلام،
اگه یه مقدار بیشتر به جزئیات پرداخته بشه برای تازهکارهایی مثل من قابل استفادهتر خواهد بود. مثلا برای این غذا من متوجه نشدم آب لازم داره یا خیر و آیا گوشت به این سفتی بدون آب پخته میشه؟
سلام بنفشه خانوم. اگرچه این دستور از منبعی دیگر اخذ شدهو در اینجا بازنشر شده ولی با توجه به دستور وقتی گوشت آنهم فیله را سرخ کنیم دیگر سفت نیست که!
عه! پس فلفل دلمه ای ها؟؟؟
من این غذا رو در عرض 1 ربع برای پسرم همیشه درست میکنم :) حالا اگه گفتید چطور؟ همه مواد هم کاملا جا افتاده
آفرین امابه نظرم توی طبخ گوشت قرمزبیشتروقت بزار
مخصوصابرای بچه
عزیزم .سلام .دستورش رو بگید
عالیه
درمواد لازم فلفل نوشته شده ولی در نحوه پخت استفاده نشده یافراموش شده