خوراک بادمجان (خراسانی)

موارد اولیه

  • بادمجان یک عدد متوسط(برای دو نفر)
  • قارچ سه عدد درشت
  • پیاز یک عدد
  • فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • فلفل دلمه ای یک دوم متوسط
  • روغن کنجد به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی ۲ عدد

دستور پخت

  1. ابتدا بادمجان پوست شده را که به صورت حلقوی برش داده اید سر تفت می دهید تا طلایی شود.
  2. سپس در تابه ای جداگانه قارچ ها را به صورت حلقه ای برش می زنید و پیاز را هم به همین صورت خرد می کنید کمی نمک و روغن کنجد را به آن اضافه می کنید و به آرامی درون ماهی تابه تفت می دهید.
  3. سپس فلفل دلمه ای خرد شده را به ان می افزایید و کمی فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنید.
  4. بعد از دو دقیقه مواد را از ماهی تابه خارج کرده و به بادمجان های سرخ شده اضافه می کنید و کمی به هم می زنید تا به طور کامل با هم مخلوط شوند
  5. سپس سطح آن را صاف می کنید و گوجه فرنگی های حلقوی را روی مواد قرار می دهید شعله را هم کم می کنید تا به آرامی پخته و آماده شود.
  6. پس از ده دقیقه غذای شما آماده است.
  7. این غذا می تواند به عنوان شام و یا سفره افطار مزین سفره های شما باشد.

نکته: غذای بسیار لذیذی است خصوصا اگر از بادمجان های شیرین و بدون تخم که بیشتر در منطقه خراسان کشت می شود استفاده شود.

با تشکر از سرکار خانم نفیسه سادات کظیمی که دستور تهیه این غذای خوشمزه را از طریق فرم ارسال غذا برای ما ارسال کردند.

 

42 نظر برای خوراک بادمجان (خراسانی)

  1. سلام این چه غذایی بود چرا وقتتونو الکی صرف چنین غداهای بیخودی میکنین .دیگه این غدای ساده دستور تهیه میخواست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خسته نباشی خانوم اشپز

    پاسخ
    1. عزیزم این غذا بسیار خوشمزه هست و برای خانم های کارمند بسیار سریع و راحته.

      پاسخ
      1. سلام خسته نباشید خیلی ممنون از شما

        پاسخ
        1. سلام خسته نباشید

          پاسخ
    2. خیلی ام خوبه. کسی که مادر نداره و باید یهویی وظیفه آشپزی خونه را به عهده بگیره باید از یه جایی بگیره.ممنون از سایتتون

      پاسخ
    3. من که یه سرباز تنهام چه گناهی کردم نباید غذا بخورم؟

      پاسخ
  2. سلام
    فکر می کنم یکم مرغ هم بهش بزنید بهتر و خوش طعم تر می شه.
    معمولا اینجور غذاها ابتکاری هست.در ضمن خانمی که می فرمائید غذای الکی، شما ظاهرا اصلا بیرون کار نمی کنید چون اگر کارمند بودی از فکر ابتکاری این بنده خدا استفاده می کردی ، نه اینکه مسخره کنی، شما ظاهرا وقت آزاد زیاد داری…..

    پاسخ
    1. سلام با تشکر از زحمات شما من که چیزی بلد نیستم برام گله

      پاسخ
  3. سلام
    خیلی ممنون از سایتتون
    من از غذاهای ابتکاری خیلی خوشم میاد لطفا بیشترش کنید

    پاسخ
  4. من خراسانی هستم.میخوام بگم اگه اینایی رو که میگم به ترتیب بذارین تو ماهی تابه هم خوشمزه میشه.
    بادمجون سرخ شده+گورجه حلقه شده+پیاز حلقه شده+سیر خرد شده+ادویه
    اگه مرغ یا گوشتو جدا فقط با پیاز و نمک بپزی و اضافه کنی عالی میشه.

    پاسخ
    1. اره خیلی خشمزه و بینظیر میشه تمام اقایون فامیل ما عاشق این غذا هستن ولی به این صورت که گوشت سرخ شده رو روی همه مواد بزاریم 20 دقیقه بعد اماده است

      پاسخ
  5. من یه همچین غذایی رو درست میکنم فقط به جای قارچ سیب زمینی میزنم خوشمزس به نظرم با قارچم خوب میشه

    پاسخ
  6. سلام ممنون با قارچ نپخته بودم فکر کنم خیلی خوشمزه بشه من سیب زمینی و مرغ هم اضافه میکنم خیلی خوشمزه است

    پاسخ
  7. salam,
    daram alan mipazamesh
    fekr konam bad nabasheh ghazaton

    پاسخ
  8. از ابراز لطف همه عزیزان سپاسگزارم. حتی انتقاد فریبا خانم.
    غذای پیشنهادی من صرفا یک غذای رژیمی غیرگوشتی است که با کمترین فرصت درست می شه و در عین حال خوشمزه هم هست. البته از موارد تکمیلی دوستان هم استقبال می کنم.باتشکر

    پاسخ
  9. خی خوب. بود یل

    پاسخ
  10. سلام از گذاشتن غذاهای خوب ایرانی به خصوص خراسانی ممنونم

    پاسخ
    1. سلام. خواهش میکنم. شما هم اگر غذای خوب خراسانی بلدید و ما تو سایتمون نداریم دستورشو برامون ارسال کنید تا با نام خودتون تو سایت منتشر کنیم.

      پاسخ
  11. با سلام وخسته نباشید ممنونم بابت دستور غذاهای گیاهی که میذارین چون من هیچگونه پروتئین دوست ندارم و ذائقه ام نمی پذیره همیشه دنبال این جور غذاها هستم

    پاسخ
  12. سلام
    سوالی راجع به قارچ داشتم و چون توی این غذا استفاده شده بود،گفتم شاید یکی از دوستان بتونه کمکم کنه!
    کسی نظری داره که چیکار کنیم که وقتی پودر قارچ خشک رو به غذا اضافه میکنم،توی غذا و در حین پخت تغییر رنگی درش حاصل نشه،تا غذامون جلوه قشنگتری داشته باشه؟حتی اگه ایده تون مربوط به مراحل تولید در کارخونه باشه هم اشکال نداره!
    مرسی

    پاسخ
  13. عالی بود من درست کردم با لیمو توپ توپ شد.مرسی

    پاسخ
  14. ممنون خانم نفیسه
    من درستش کردم به عنوان ناهار همسرم
    خیلى م خوشمزه شد

    پاسخ
    1. خواهش می کنم
      امیدوارم همه از این غذا خوششون بیاد.

      پاسخ
  15. مرسی حتما درست میکنم

    پاسخ
  16. خیلی عالی هستش به خاطر اینکه در این غذا گوشت استفاده نشده

    پاسخ
  17. خانوما نظرتون چیه که این غذا رو امتحان کنین ؛بادمجون ها رو پوست بگیرین و به صورت مکعبی خرد کنین ومقداری هویچ رو رنده کنید وبا بادمجونها مخلوط کنید وبذارین با هم آبپز شن بعد از صافی انها رو میکس کنین ومقداری پیاز همراه با ادویه جات نمک وفلفل ورب گوجه تفت بدین خیلی خوش مزه میشه

    پاسخ
  18. عالی بود از جمله چی بپزم راحت شدم

    پاسخ
  19. عالی

    پاسخ
  20. خوشمزس

    پاسخ
  21. عالی ممنون از غذای خوشمزه تون

    پاسخ
  22. این غذا خوشمزه میشه من با سینه مرغ خرد شده درست کردم و عالی شد. تازه یکبار دیگه هم یکم کدو هم تفت دادم و بهش اضافه کردم که بازم عالی بود. واقعا برای ما خانومهای کارمند غذای سریع و خوشمزه ای هست

    پاسخ
  23. سلام مرسی من عاشق غذاهایی هستم که با بادمجون درس میشه لطفا بیشتر بذارید

    پاسخ
  24. عالی است

    پاسخ
  25. سلام

    پاسخ
  26. سلام،خسته نباشید دستور پخت راحت و روان بود،غذای سالم و راحت.خیلی ممنون

    پاسخ
  27. عالیه عزیزم مرسی

    پاسخ
  28. سلام
    خیلی ممنونم از این آموزش. راستش بابای من نمیتونه غذای گوشتی بخوره. این دستور پخت هم موادش در دسترسه هم فوری طبخ میشه هم واسه پدر من مناسبه. فقط اگه میشه بگید غذاهای بامجونی یا کدویی رو بیشتر با چی میشه طعم داد. مثلا تمر هندی میشه اضافه کنم یا رب گوجه؟

    پاسخ
  29. ممنون

    پاسخ
  30. خیلی عالیه

    پاسخ
  31. بسیارساده عالی خیلی سپاسگزارم

    پاسخ
  32. امشب حتما درست میکنم.👌

    پاسخ
  33. عااالی ممنون برای ما که بچه کوچیک داریم وقتی فرصت کمه خیلی مناسبه چقدرم خوشمزس من خودم خراسانی ام ولی این غذا رو نخورده بودم درستش کردم خیلی خوب بود ممنون

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.