ته چین مرغ
موارد اولیه
- سینه و ران مرغ به تعدادلازم
- پیاز 3 عدد متوسط
- آبلیمو 3 ق غذاخوری
- فلفل قرمز و نمک و زعفران به مقدار لازم
- برنج 5 پیمانه
- گلاب یک ق غذا خوری
- کشمش و زرشک به مقدار لازم برای میانه پلو
دستور پخت
- ابتدا سینه و ران مرغ را به صورت خام به مدت حداقل یک ساعت در پیاز و نمک و فلفل و ابلیمو میخوابانیم.
- برنج را آبکش میکنیم و سپس کف قابلمه را بعد از داغ شدن روغن مقداری زعفران و گلاب میریزیم سپس مرغها را میچینیم.من از پیازها هم لابلای مرغها استفاره میکنم چون عطر و طعم غذا رو بهتر میکنه.
- نصف برنج هارو به صورت صاف میریزیم روع مرغها به صورتی که به دیواره بچسبن. یک لایه زرشک و کشمش روی برنج ها میریزیم و مابقی برنج رو هم به همان صورت میریزیم و میگذاریم حداقل یک ساعت دم بکشد.
اگر در قابلمه چدن طبخ شود به دلیل اینکه زمان بیشتری میتوان برای پخته شدن کامل مرغ ها صرف شود مناسب تر است
با تشکر از کاتبی که دستور تهیه این غذای خوشمزه را از طریق فرم ارسال غذا برای ما ارسال کردند.
مرغها رو ریش ریش کنیم یا که درسته بزاریم من تازه ازدواج کردم زیاد وارد نیستم
ریش ریش کنید
سلام …در اصل باید مرغ ریش ریش شود ..ولی در روش ایشان مرغ یه صورت کامل باید گذاشته شود
عزیزم هم میتونی مرغ رو ریش ریش کنی همکه تکه تکه کنی ولی درسته خوب پخته نمیشه و شکل خوبی نمیگیره
آخه ته چین بدون ماست هم داریم؟
سلام. معمولا دو نوع ته چین داریم. که طبق دسته بندی شما به نوع با ماست و بی ماست تقسیم میشوند.
برای اینکه طعم یک نه چین بدون ماست خوشمزه رو تجربه کنید میتونیم به شما ته چین گوشت و لبو رو پیشنهاد کنیم.
بله
به نظر من با ماست خوشمزه از لبو میشه
دلبندان من آخه از کی تا حالا ته چین رو بدون تخم مرغ و ماست درست کردن. این غذا که ته چین نیست. ته چین باید حتما مثل کیک بشه و برا خوردنش اونو برش زد.
من هم موافقم
منم همینطور
این ته چین چسبندپى و انسحام و عطرش به خاطر حلقه هاى پیازىه که مرغ رو توش خوابوندیم.البته مسلمه که مثل ته چین با ماست سفت نیست اما بسیار لذیذ تر تز ته چین با ماسته
ته گچین مرغ اینجورینیست که شما نوشتین لطفا طرز پخت اونی که با ماست وتخم مرغه روبذارین توسایت مرسی
ته چین بدون ماست مزه نداره
سلام من این غذا رو برای اولین بار با روش شما درست کردم ممنون. ولی یک سوال دارم اینکه چرا ته چینم بوی ماست میداد؟باید چکار کنم که بوی ماستش نیاد؟
خوب بود
مرغ رو بدون ریش ریش و با تیکه هاى بزرگ باید گذاشت
مرغ باید ریش بشه بعد دوباره با پیاز داغ فراوان سرخ بشه بعد بین برنج و زعفران وماست بگذاریم
نظرات عالی هستند و سولات زیاد لطفا سولات رو ایمیل کنید تا بتونم سولای همتون رو جواب بدم تا غذای خوشمزه تری بپزین و میتونین از من پیمانه هایی برای تعداد افراد بپرسید
آخه مرغ نپخته که ریش ریش نمیشه کرد!
سلام من اطمینان دارم که غذای خوشمزه می شود حتی بدون ماست چون بعضیا با ماست دوست ندارن
ممنون
برای این ته چین خوشمزه مرغ رو8 قسمت کرده رو با زعفران ونمک وزرچوبه مخلوط کرده ته قابلمه ای که روغن ریخته ایم چیده سپس برنح ابکش شده رو ریخته دم میکنیم خیلی ام خوشمزه میشه این ته جین
اقا چطور برنج رو ابکش کنیم؟
امکانش هست که به جای ماست ازکشک ترش شل استفاده کنیم؟واگرمیشه میزان کشکمون چقدربایدباشه؟
امکانش هست که به جای ماست ازکشک ترش رقیق استفاده کنیم؟اگرمیشه میزان کشکش چقدربایدباشه؟
من فکر میکنم این غذا اسمش ته انداز مرغ باشه نه ته چین مرغ
من دوست دارم ته چین مرغ و بادمجان رو درسته بپزم ایا اشکالی داره ریش ریش د.وست ندارم چکار کنم