تخم مرغ در لانه
موارد اولیه
- تخممرغ يك عدد
- اسفناج 400 گرم
- دارچين يك قاشق چايخوري
- پياز عدد
- كره گياهي 50 گرم
- سس گوجه فرنگي جهت تزئين
دستور پخت
- اسفناج را داخل قابلمه مناسب ميپزيم و آب آن را ميگيريم. پياز را به صورت نگيني خرد كرده و با كمي روغن تفت ميدهيم تا طلايي شود. دارچين و كره گياهي را كمي حرارت ميدهيم تا كره ذوب شود، سپس به اسفناج اضافه كرده و با ميكسر كاملا مخلوط ميكنيم. ظرف پيركس كوچك را كمي چرب كرده، اسفناج را مانند تصوير به شكل لانه كبوتر درميآوريم تا داخل آن به اندازه يك تخممرغ گود شود. تخممرغ را داخل لانه به آرامي ميريزيم طوري كه زرده تخممرغ وسط لانه قرار گيرد.
- سپس داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 170 درجه سانتيگراد به مدت 45 دقيقه در طبقه وسط قرار ميدهيم تا اسفناج و تخممرغ پخته و روي آن طلايي شود و در آخر داخل ظرف موردنظر گذاشته و آن را با سس گوجهفرنگي تزئين ميكنيم.
منبع:groohashpazi.blogfa.com
خیلی هم عالیه
دستتون درد نکنه
خوبه ممنون
]چرا من سایتتون و این همه دیر یافتم آخه
تقصیر ما بوده که خوب اطلاع رسانی نکردیم
کوکوی اسفناج رو از قدیم الایام درست میکردن خیلی مغذی و خوشمزست