کوکو بادمجان

مواد اولیه

  • بادمجان ۵ عدد
  • روغن ۱۵۰ گرم
  • زعفران نصف قاشق چایخوری
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • پیاز متوسط ۳ عدد
  • نمک و فلفل مقداری

دستور پخت

  1. پیاز را پوست کنده رنده کنید و درون روغن سرخ نمایید . بادمجان‌ها را پوست کنده با رنده درشت رنده کنید پیاز و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.
  2. آن را کنار بگذارید تا سرد شود تخم‌مرغ‌ها را درون ظرفی شکسته با نمک و فلفل مخلوط کنید
  3. پس از سردشدن بادمجان و پیاز به آن افزوده و هم بزنید روغن را درون ماهی‌تابه نچسب ریخته بگذارید گرم شود
  4. سپس مواد آماده شده را درون روغن بریزید و صاف کنید و صبرکنید یک طرف آن سرخ شود سپس کوکو را برگردانید
  5. حرارت را کم کنید تا آرام آرام کوکو هم سرخ شود و هم پخته شود .

کلمات جستجو شده:
  • کوکوبادمجان
  • طرز تهیه کوکوی بادمجان
  • کوکوی بادنجان
  • طرز تهیه کوکو بادمجان
  • کوکو بادمجان خام
  • طرز تهیه کوکوی بادمجان
  • کوکو کدو سبز
  • طرز پخت کوکو بادمجان
  • کوکوبادمجان
  • طرزتهیه کوکوبادمجان
توسط: چی بپزم؟

۵۱ نظر برای کوکو بادمجان

  1. من درست کردم اون طوری که دوست داشتم نشد

    پاسخ
  2. درستش کردم عالی شد ممنونم

    پاسخ
  3. salam dastore bedone shir va arde zorrat ra bishtar doost daram,felan khoda negahdar

    پاسخ
  4. AY BADAKNIST!

    پاسخ
  5. chon asheghe badenjonam kheili khoshmaze booooooooooooooooooooooooooooooooooooood

    پاسخ
  6. چی بگم اخه.الکی بگم خوب بود.

    پاسخ
  7. من درست کردم خیلی خیلی خوب بود

    پاسخ
  8. خیلی خوشمزه شد مرسی

    پاسخ
  9. به نظر من که خوب بود.

    پاسخ
  10. سایتتون عالیه اما کاش کنار هر غذا میزان کالریشو هم مینوشتین… لطفا یه بخشم برای اموزش غذاهای کم کالری اختصاص بدید

    پاسخ
    1. سلام. در برنامه‌مان داریم حتما

      پاسخ
      1. آره.سایتتونعالی هس اگه غذاهای کم کالری که سرخ کرنی نباشه و کم روغن باشه بذارید توسایت عالی تر میشه

        پاسخ
  11. سایت فوق العاده عالی و بی نظیریه همیشه موفق وباماهمراه باشید

    پاسخ
  12. salam golam omadam azat tashakor konam man in ghaza ro dorost kardam kheyli khob bud mamanun

    پاسخ
    1. سلام. خواهش. خوشحالم که خوشحال شدید.

      پاسخ
  13. اگه یه سیب زمینی بهش اضافه بشه خیلی بهتر میشه

    پاسخ
  14. اگر با بادمجان خام درست کنین بهتر میشه و کمتر چرب میشه

    پاسخ
  15. man hanoz dorost nakardam ama badenjon kheli kheli dust daram

    پاسخ
  16. سلام و خسته نباشید
    ممنون سایت خوبی هست
    حتما بازم مراجعه می کنم
    موفق باشید

    پاسخ
  17. خوب بود ، درستش کردم و خوشم اومد از طعم این غذا.

    پاسخ
  18. ma ye joore dige dorost mikonim bademjoon o to namak mikhaboonim bad ba bad tokhme morgh mizanim

    im va roghan e kam mipazim bad mikoob

    پاسخ
  19. سلام. تو مواد نوشته شده زعفران، اما تو طرز تهیه ازش استفاده نشده.آخرش زعفران لازم داره یا نه؟

    پاسخ
  20. چیز جالب وخوشمزه ای بود.مرسی.

    پاسخ
  21. خیلی خیلی خوشمزه نشد مرثی

    پاسخ
  22. عالللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللی بود

    پاسخ
  23. مقدار موادش برای چند نفره ؟؟؟؟

    پاسخ
    1. سلام. برای چهار نفر مناسب است.

      پاسخ
  24. جالب نبود.

    پاسخ
  25. salam khosham myiad az ghazahatoon,aaaliii bood

    پاسخ
  26. ببخشیدا این زعفرونی که تو دستور پخت بودو چرا اضافه نکردید؟

    پاسخ
  27. azaton mamnoonam kheily khob boood

    پاسخ
  28. سایتتون فوق العاده عالیه ممنون خیلی خوبه

    پاسخ
  29. خیلی هم عالی

    پاسخ
  30. من پختم متفاوت و خوب بود، لذت بردم از خوردنش.
    فقط باید بگم پختنش آسون نیست باید چندتا نکته رو حتما توجه کنید. اینکه
    ۱- چون سیب زمینی یا گوشت نداره موادتون چسبندگی زیاد نداره و تنها عامل چسبندش تخم مرغه که نباید بیشتر از حد باشه پس حواستون باید باشه موقع سرخ کردن
    ۲- چون تخم مرغ زود پخته میشه بخاطر همینه که پیاز و بادمجون رو از قبل میپذیم باید طوری باشه که پخته شده باشه و با تخم مرغ فقط سرخ بشه
    ۳- بعد از رنده کردن بادمجون با دستتون محکم فشارش بدید که آبش گرفته بشه (اگه یکمی قبلش نمک بهش بزنید آبش بیشتر تخلیه میشه)
    ۴- آب پیاز رو هم بگیرید
    ۵- بجای زعفرون میتونید زرچوبه بزنید برای کبد هم بهتره
    ۶- با شعله ی کم بپزید
    ۷- موقع برگردوندن کل ماهیتابه خیلی دقت کنید چون مواد زیر سرخ و سفت شده ولی مواد رو شله و براحتی میریزه برای همین میتونید کلش رو بریزید روی یه بشقاب و بعد مواد شل رو بریزید تو ماهیتابه بعدش اون قسمتی که سرخ شده و سفت شده رو بذارید روش تا اونطرفه هم بپذه، نگران نباشید چون در آخر همش یه تیکه و سفت میشه (با شعله کم)
    خلاصه اینکه درست کردنش یکم دقت میخواد و آخرش چیز خوبی میشه :)

    پاسخ
  31. سلام .من اینو درست کردم.پیاز وباذمجان و نپختم.فقط باذمجونو سرخ کردم.اما آخرکار که میخواستم سرخش کنم ریختم توی ماهیتابه رژیمی.با ضرب کم پخت.وقتی که پخته شد اونو به هر تکه که خواستم کردمو با نون خوردیم.خیلی خیلی خوب شده بود.این غدا هم رفت توی لیست غداهای مورد علاقمون.

    پاسخ
  32. متوسط بود ممنون

    پاسخ
  33. سلام.دوستان عزیز اگه سیر هم رنده کنید و داخلش بریزید طعمش خیلی خوب میشه

    پاسخ
  34. خیلی خوشمزه است اما اگر خواستید از قالبهای فانتزی کوکو استفاده کنید میتونید به جاش از حلقه های توخالیه خود بادمجون یا فلفل دلمه استفاده کنید تا خوشگل تر بشه تازه به جای سرخ کردن اولیه ی بادمجونا میشه اونارو بزارید توی فر تاکبابی بشن بعد بکوبیدشون.

    پاسخ
  35. من درست کردم نمیدونم چرا وا رفت.مواد انگاری به هم نمیچسبه،البته من باقیمونده سبزی خوردن که هردفعه میگیریم رو خشک میکنم اون رو هم اضافه کردم عطر خیلی خوبی داره.هنوز نخوردم ببینم طعمش چه جوریه آخه منتظر همسرم هستم از سر کار بیاد

    پاسخ
  36. khoshmaze bod merc

    پاسخ
  37. من به مواد لازمش زرشک و قارچ هم اضافه کردم اخر کار کمی پنیر پیتزا روش ریختم خیلی باحال شد و خوشمزه بود.

    پاسخ
  38. قبلا با نظر شوهرم که بادمجون خوشمزه اس اصلا موافق نبودم ولی با پخت این روش موقع شام من بیشتر از شوهرم از این غذا تعریف می کردم واقعا ممنون

    پاسخ
  39. من پختم وااقعا خوشمزه بود، من تو تابه ۲ طرفه درست کردم که راحت باشه برگردوندنش. خیلی خوب شد و بادمجون رو هم تفت ندادم چون نمیخواستم چرب شه، فقط پیاز رو با روغن زیتون سرخ کردم و به بادمجون اضافه کردم و گذاشتم با خرارت کم پخت و سرخ شد.

    پاسخ
  40. من درست کردم همسرم خیلی سختگیره ولی خوشش اومد اما خودم با اینکه عاشق بادمجونم زیاد خوشم نیومد ترجیح دادم بادمجون رو به یه شکل دیگه بخورم

    پاسخ
  41. درستش کردم. به نظرم طعم جالبی داشت البته من یکم پودر سیر و یه ذره رب هم به بادمجونا زدم.بازم ممنون.ناهار خوبی بود!

    پاسخ
  42. من دیشب با ترس درست کردم چون شوهرم بادمجون دوست نداره ولی خوشمزه شد و مهمتر اینکه همسر عزیزم دوست داشت ممنون

    پاسخ
  43. من از بادمجون سرخ کرده و پیاز رنده شده و ارد و تخم مرغ استفاده کردم عالی شد و وانرفت

    پاسخ
  44. واقعا سایت خوبی است ازتون ممنون.

    پاسخ
  45. من همین الان درست کردم واقعا خوش مزه شد فقط کمی وا رفت!!!!
    با اینکه آرد هم داشت!
    درضمن بادنجون هارو کبابی کرده بودم….

    پاسخ
  46. دوستان اگه بخواین بهتر بشه نه پیازو نه بادمجانها رو قبلا سرخ نکنید ضمنا زعفران رو با تخم مرغ مخلوط کنین که رنگ و طعمش مشخص بشه این شکلی خیلی بهتر میشه

    پاسخ
  47. دستتان دردنکنه

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.