طرز بودادن پسته ( بهترین روش بو دادن پسته در خانه)
بو دادن پسته در خانه و روشهای متنوع آن، موضوعی است که در این مقاله به آن میپردازیم. بود دادن پسته یکی از محبوبترین روشها برای افزودن طعمهای مختلف به این مغز خوشزه و لذیذ است که خواص فراوانی نیز دارد.
چرا کارخانه برنج کوبی هویدا؟
مجموعه کارخانه برنج کوبی هویدا واقع شدن در ماسال به عنوان بهترین مرکز خدمات فروش برنج هاشمی سورتینگ شده هویدا و برنج طارم صد در صد خالص،با قیمت اصلی و بدون واسطه به مشتریان عزیز عرضه می نماید.
بهترین حالت پخت پیتزا در فر + نکات طلایی برای رسیدن به پیتزای حرفه ای
تصور کنید که شما همه چیز را برای پخت یک پیتزای خانگی عالی فراهم کرده اید و فقط باید آن را برای پخت در فر بگذارید، اما نمیدانید بهترین حالت پخت پیتزا در فر کدام دما است. همه عاشقان پیتزا میدانند که بعد از تهیه خمیر پیتزا این مهم ترین مرحله در پخت آن است. زیرا دما میتواند طعم، بافت و حتی ظاهر پیتزا را تحت تأثیر قرار دهد. پخت پیتزا در فر میتواند تجربهای جذاب و دلپذیر باشد، به شرطی که جزئیات مهمی مثل دما و مدت زمان پخت به درستی رعایت شود. درواقع، بهترین حالت پخت پیتزا در فر به عواملی همچون نو…
روش های تشخیص برنج اصیل ایرانی از تقلبی
این روز ها تشخیص برنج اصیل ایرانی از تقلبی کار خیلی سختی شده است؛ چرا که روز به روز برنج تقلبی موجود در بازار بیشتر می شود و برای شناخت آن ها، نیاز به دقت زیادی است.یکی از دلایل اصلی به وجود آمدن برنج های تقلبی در بازار، وضعیت اقتصادی بد و قدرت خرید پایین مردم است؛ به همین دلیل افراد با وعده خرید برنج با کیفیت ارزان، سراغ برنج های تقلبی می روند.
راه اندازی رستوران یا کترینگ؟ راهنمای کامل مقایسه هزینهها و درآمد
راهاندازی کسبوکاری مانند رستوران یا کترینگ همواره یکی از جذابترین گزینهها برای علاقهمندان به صنعت غذا است. با این حال، بسیاری از افراد به دنبال پاسخ به این پرسش هستند که راهاندازی رستوران یا کترینگ؟ کدامیک سودآورتر است و کدام هزینههای کمتری دارد. در این مقاله به مقایسه دقیق این دو نوع کسبوکار پرداخته و مزایا، معایب، هزینهها و درآمد هر یک را بررسی خواهیم کرد.
بهترین شیرینیها و دسرها برای مهمانیها و مجالس
مهمانیها و مجالس همیشه فرصت مناسبی برای نمایش ذوق و سلیقه میزبان در انتخاب و سرو انواع شیرینیهای جذاب و خوشطعم است. انتخاب شیرینی مناسب میتواند به مهمانی جلوه خاصی ببخشد و لحظات بهیادماندنی را برای مهمانان رقم بزند. در این مقاله، به معرفی بهترین شیرینیها برای مجالس میپردازیم که هم طعمی دلنشین دارند و هم به دلیل زیبایی ظاهریشان میز مهمانی را جلوه میبخشند.
16 مدل غذا با مرغ و هویج؛ ایرانی و فرنگی
هویج و مرغ، دو ماده ساده و در دسترس هستند که میتوانند پایه بسیاری از غذاهای خوشمزه و مغذی باشند. اما آیا تا به حال به این فکر کردهاید که این دو ماده ساده میتوانند دنیای بیکرانی از دستورپخت را خلق کنند؟
بهترین فست فودهای دنیا! {50 معروف ترین فست فود دنیا}
از خیابانهای شلوغ تمام شهرهای دنیا گرفته تا محلههای آرام حومه در کشورهای مختلف، زنجیره انواع فست فود به بخش جدایی ناپذیر زندگی مدرن همه مردم جهان تبدیل شده است. بهترین فست فودهای دنیا، طیف متنوعی از غذاها و کیفیت ثابت را ارائه می دهند که آنها را به یک انتخاب ویژه برای وعدههای غذایی سریع و رضایت بخش تبدیل کرده است.
بهترین چاشنیها که هر آشپزی باید از آنها استفاده کند
چاشنیها بخش مهمی از هنر آشپزی هستند و طعم و عطر غذاها را به سطحی بالاتر میبرند. هر آشپز موفق میداند که استفاده از چاشنیهای مناسب میتواند غذای ساده را به یک شاهکار خوشمزه تبدیل کند. از چاشنیهای ترش و شیرین گرفته تا تند و ملایم، هر کدام نقش ویژهای در تقویت مزهها دارند. در این مقاله، به معرفی بهترین چاشنیها که هر آشپزی باید از آنها استفاده کند، پرداخته ایم.
سوفله خوری چیست؟ معرفی انواع سوفله خوری
سوفله خوری، یکی از ظروف پرکاربرد و زیبا در آشپزخانه های مدرن و سنتی است که برای سرو انواع غذاهای گرم، به ویژه دسرهای پفدار و سوفله، استفاده میشود. این ظرف با طراحی خاص خود، نه تنها به گرم نگه داشتن غذا کمک میکند، بلکه جلوه زیبایی نیز به سفره میدهد. در این مقاله از سایت جهاز مهاز معتبرترین مرکز خرید سرویس پذیرایی ، قصد داریم به طور مفصل به معرفی سوفله خوری، انواع آن، کاربردها و نکات مهم در خرید آن بپردازیم. تا بتوانیم برای خرید سوفله خوری به شما کمک شایانی کرده باشیم.
نودل و تخم مرغ
تپوت: خوب بود
کوکو کدو سبز
: سلام برای من هم تخم مرغ و هم ارد زدم ولی وا رفت 😭😭
درآمد شغل کیک پزی چقدر است؟
مهین: خیلی خوب بود
استامبولی پلو
آیتی: استامبولی یا استانبولی کدام صحیح است؟ بنظر می رسه که در یک اشتباه کلامی رایج شده که استامبولی هم گفته شود. این غذا از استانبول ترکیه می یاد و شامل برنج تند و قرمز رنگی هست که گاها در آن گوشت چرخ کرده هم استفاده می شود. بعضی از دوستان آنرا با لوبیا پلو اشتباه میگیرند و یا آنرا استامبولی پلو می نامند
ماکارونی مرغ
فاطمه: سلام من با کرفس دزست کردم جالب نشد. کلا انگار ترکیب کرفس با این مواد تو ماکارونی خیلی خوب نمیشه. به جای کرفس جعفری بریزید خیلی بهتره
پیتزا سیب زمینی
گمنام...: خیلی بد بود
کوکو قارچ و سیب زمینی
نازنین صمیم: ببخشید تو دستور گفتید بلافاصله خورده شه یعنی نمیشه مثلا شب درست کرد بعنوان وعده نهار فردا استفاده بشه آخه من و شوهرم کارمندی باید غذا ببریم سخته واسم شب دو مدل بذارم
بهترین دستگاه کره گیر بادام زمینی
میترا زارعی: من کسب و کار خونگی کره گیری راه اندازی کردم اولش میخواستم یه دستگاه از یکی از شرکت های اصفهانی بخرم ولی این مقاله رو که خوندم کارشناس سایت آجیلکا تماس گرفتم و در نهایت یه دستگاه 4 اسب بخار آجیلکا رو خریدم بنظرم خیلی خوب بود از خریدم راضی ام
کوکوی ماکارونی و سوسیس
آرام: سلام. این دستور برای چند نفره؟
رولت مرغ و بادمجان
زهرا: کاش کم دقیق تر بود 😕
خوراک حبوبات
رویا: عالیه دوسش داشتم
پلو میگو جنوبی
: سلام من میخوام با گوشت بوقلمون پلم درست کنم چطور بوی زخمشو از بین ببرم
بهترین شیرینیها و دسرها برای مهمانیها و مجالس
یوگمی صنم: عاللللللللـــــــــــــــــــــــــــــیهههههههـــــــــ
رشته پلو
فاطمه: با سلام من یکبار رشته پلو رو خونه ی یکی از دوستان خوردم ب دلم نشست و رشته رو ب عنوان تزیین روی برنج گذاشته بودن و همراه با کشمش و سیب زمینی نگینی سرخ شده حقیقتا روم نشد بپرسم رشته رو آبکش کردن و توی روغن تفت داده بودن جوری ک ب نظر می رسید اگه کسی میدونه خوشحال میشم بگید
لقمه دال عدس و سس ارده
: بلغور؟؟؟