استیک زبان با سس قارچ
موارد اولیه
- زبان گوساله کوچک=1عدد
- برگ بو=1عدد
- سیر=1عدد
- پیاز=1عدد کوچک
- هویج=1عدد کوچک
- کرفس=نصف یک شاخه کوچک
- آب و نمک=به میزان لازم
- ارچ=1بسته
- آب لیمو=1قاشق سوپخوری
- رب گوجه فرنگی=1-2قاشق سوپخوری
- کره یا روغن=50گرم
- عصاره زبان (حاصل از پخت زبان)=1تایک و نیم پیمانه
- سس فلفل=1قاشق چایخوری
- فلفل دلمه ای قرمز(خلالی خرد شده)=یک هشتم عدد
دستور پخت
- زبان راشسته زواید آن را بگیرید .سپس آن را لوله کرده و به وسیله یک رشته ضخیم ببندید ودر قابلمه قرارش دهید.آب به اندازه ای که لازم است و نیز سبزیجات را اضافه کرده و بگذارید تا حدود 3تا4 ساعت با حرارت کم بپزد .در آخر نمک را افزوده بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید .زبان را از عصاره اش جدا کرده و بگذارید تا کمی خنک شود ،سپس پوستش را گرفته و رشته را از دورش جدا سازید .زبان را در سه حلقه برش زده و هرحلقه را در کره یا روغن ،تفت مختصری داده از تابه در آورده و کنار بگذارید.
- در همان تابه قارچ را با آب لیمو تفت دهید.سپس رب گوجه و سس فلفل را افزوده ،یک تفت دیگر داده عصاره زبان را اضافه کنید.پس از چند جوش حرارت را خاموش کرده،خلال های نازک و بلند فلفل دلمه ای را بیفزایید .زبان را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن سس بریزید.گوارای وجود!
دیدگاهتان را بنویسید