کوکو پاستا

موارد اولیه

  • پاستا 100 گرم
  • تخم مرغ 1 الی 2 عدد
  • فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک
  • هویج 1 عدد کوچک
  • نخودفرنگی پخته نصف پیمانه
  • جعفری ساطوری شده چهار قاشق غذاخوری سرپر
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

دستور پخت

  1. ابتدا آب درون قابلمه را همراه زردچوبه، به جوش آورده و پاستا را به مدت 10-12 دقیقه پخته (تا زمانی که مغز پاستا کاملا" پخته شود چون در مزه ی کوکو تاثیر فراوان دارد) و سپس آبکشی کنید.
  2. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.
  3. هویج را درست رنده کنید.
  4. تخم مرغ را همراه بقیه ی مواد و ادویه جات، به پاستا اضافه نموده و مخلوط نمایید.
  5. روغن را در ماهیتابه ( اگر از نوع ماهیتابه دودرب استفاده شود، خیلی بهتر است) داغ کرده و مواد کوکو را سرخ کنید.

این کوکو مانند سایر کوکوها، با نان سرو نمی شود!

با تشکر از titichef  که دستور تهیه این غذای خوشمزه را از طریق فرم ارسال غذا برای ما ارسال کردند.

20 نظر برای کوکو پاستا

  1. متشکریم. باید خوشمزه باشه.

    پاسخ
  2. fekr konam khoshmaze bashe.mc

    پاسخ
  3. من درس کردن خییییلی خوشمزه شد مرسی

    پاسخ
  4. به نظرم باید خیلیییییییییییییییی خوشمزه باشه..

    پاسخ
  5. توش قارچ هم باشه خوشمزه میشه

    پاسخ
  6. من قارچ رو با یه حبه سیر رنده شده،تفت دادم بعد ریختم تو محتویات این کوکو…خیلی خوشمزه شد…:-)

    پاسخ
    1. واقعا خوشمزه شد مرسی از پیشنهادت

      پاسخ
    2. خوب بود بد نبود

      پاسخ
  7. من این غذارو درست کردم، خوشمزه بود ولی ظاهر خوبی نداشت.

    پاسخ
  8. من توش نخود فرنگی ذرت قارچ و سیر میریزم و فلفل دلمه هویج شیرین میشه زیاد جالب نیست با قارچ بهتره فقط قارچو زیاد تفت ندین زنده تر باشه بهتره من عاشق این غذام

    پاسخ
    1. این موادو با 2قاشق ماست و کمی پنیر پارمیسان مخلوط کنید تو فر با ماهیتابه بزارین یه طرفش سرخ شد برگردونید اینطوری خوشگل میشه

      پاسخ
  9. خیلی خشک شد ..

    پاسخ
  10. شبیه پاستا قالبی درست میشه من اونو با چرخ کرده و جعفری زیاد میپزم. باید امتحان کنید

    پاسخ
  11. عالللللللللللللی بود

    پاسخ
  12. به نظر جالب میاد میرم درستش کنم ببینم چی میشه!

    پاسخ
  13. من این غذا رو پختم البته چون فلفل دلمه ای و هویج و نخودفرنگی نداشتم و کلم بروکلی داشتم فقط از کلم بروکلی استفاده کردم!! کلم بروکلی ها رو تو روغن زیتون کمی تفت دادم پیازم سرخ کردم و با پاستاها مخلوط کردم و پختم خییییلی خوب شد با اینکه دقیقا همین غذا نشد اما پایه ی غذاش همین بود دیگه!

    پاسخ
  14. من درستش گردم بنظرم اگر یه کم بهش رب گوجه میزدم طعمش بهتر میش
    روشم پنیر پیتزا ریختم برای تنوع خوب بود

    پاسخ
  15. خیلی بدمزه بود

    پاسخ
  16. ali bood harf nadasht felfeldolme kheyli khoshmazash kardebood

    پاسخ
  17. من به جای هویج قارچ زدم و روش هم کمی پنیر پیتزا
    خوشمزه میشه
    ممنون

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.