کوکوی دو لایه ذرت و برنج

موارد اولیه

  • موادلازم برای لایه اول
  • برنج خام : یک پیمانه
  • سینه مرغ پخته و خردشده : یک عدد
  • پیاز : یک عدد
  • سیر: 4 حبه
  • زرده تخم مرغ : 3 عدد
  • نمک و فلفل و زعفران به میزان لازم
  • موارد لازم برای لایه دوم
  • زرشک : 2 قاشق غذا خوری
  • خلال بادام : نصف پیمانه
  • سیب زمینی رنده شده : یک عدد متوسط
  • گوجه فرنگی سفت ریز شده : 2 عدد
  • ذرت پخته : یک پیمانه
  • سفیده تخم مرغ : 3 عدد
  • نمک : به میزان لازم

دستور پخت

  1. برنج رو مثل کته بپزید کمی هم بیشتر پخت عیبی نداره بهترم هست.
  2. پیازرو ریز خرد کنید یا میتونید رنده هم بکنید تو کمی روغن تفت بدید سیر خرد شده رو هم بهش اضافه کنید.
  3. بعد ازکمی تفت دادن مرغ رو باهاش قاطی کنید و تفت بدید بستگی به سلیقه خودتون داره چقدر سرخش کنید
  4. درآخر نمک و فلفل و زعفرون رو اضافه کنید. زعفرونش یه کم زیاد تر باشه کوکوتون خوشگلتر میشه.
  5. میتونید یه خورده هم زردچوبه اضافه کنید بعد ازرو گاز برش دارید. روغن اضافه اش رو بگیرید البته اگه با 3 قاشق غذاخوری روغن مایع مواد رو تفت داده باشید دیگه نیازی به گرفتن روغن اضافیش نیست وقتی موادتون سرد شد برنج و زرده های تخم مرغ رو بهش اضافه کنید خوب مخلوط کنید بعدش ته یه ظرف پیرکس رو چرب کنید و موادرو بریزین توش و صافش کنید.
  6. برای لایه دوم سیب زمیینی ها رو سرخ کنیدو بعدش همه مواد گفته شده را باهاش مخلوط کنید حتما میدونید که زرشک رو اگه ازقبل خیس کنید بهتره.فقط یادتون باشه لایه دوم نمک کمتری لازم داره این موادرو روی مواد اول ریخته و صافش کنید و بعد بزارید توفر نیم ساعت تو حرات متوسط فر کافیه البته بستگی به خودتون داره که چقدر بخواید روش طلائی باشه.

درست کردن کوکو تو فر این حسن رو داره که زیاد چرب و چیلی نمیشه

منبع:www.seemorgh.com

2 نظر برای کوکوی دو لایه ذرت و برنج

  1. خیلی عالی بود:-))))))

    پاسخ
  2. برنج اگه کنه پخته بشه ته دیگ هم میشه…باید چکار کرد…یا زمانی آب برنج خشک شد سریع برداریم؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.