کوئی کاکا
موارد اولیه
- آرد برنج يك پيمانه
- كدوحلوايي پخته شده يك پيمانه
- مغز گردو، چرخ شده يكچهارم پيمانه
- تخممرغ يك تا 2 عدد
- شكر يكدوم پيمانه
- گلاب 2 تا 3 قاشق سوپخوري
- پودر هل يك قاشق چايخوري
- پودر دارچين يك قاشق چايخوري
- نمک يك قاشق چايخوري
- جوششيرين يكدوم قاشق چايخوري
- آب يا شير به اندازهاي كه مايه شل شود
دستور پخت
- كدوحلوايي را پوست گرفته، بخارپز كنيد، سپس با قاشق آن را له كنيد.
- آرد برنج نرم، مغزگردوی چرخشده، كدوي پخته شده، شكر، گلاب، هل و دارچين و نمك و زعفران را با هم مخلوط كنيد.
- تخممرغها را همراه با جوششيرين بزنيد و به مواد اضافه كنيد.
- از آب يا شير به مواد اضافه كنيد تا مايه شلي به غلظت مايه كوكو درست شود. آن را يكي، دو ساعت بگذاريد تا بماند.
- از مايه، درون تابه ريخته مثل كوكو به دفعات سرخ كنيد، سپس آن را در ظرف دردار بريزيد تا خشك نشود.
منبع:www.beytoote.com
ریختن جوش شیرین و گلاب و نمک سلیقه ای هستش . این غدای گیلانی هستش که همراه با چایی عالی هستش.البته همیشه هم نیازی نیست یکی ذو ساعت بمونه و در ضمن کدو رو میشه به جای بخار پز کردن معمولی هم پختش.
ابن غذا خیلی خوشمزه است .
تو هوای سرد مزه میده اونم با قهوه
این غذا ایرانی و شمالی است، غذای ملل نیست. در ضمن گوشت هم ندارد که نوشته اید جز غذاهای گوشتی