کوئی کاکا

موارد اولیه

  • آرد برنج يك پيمانه
  • كدوحلوايي پخته شده يك پيمانه
  • مغز گردو، چرخ شده يك‌چهارم پيمانه
  • تخم‌مرغ يك تا 2 عدد
  • شكر يك‌دوم پيمانه
  • گلاب 2 تا 3 قاشق سوپ‌خوري
  • پودر هل يك قاشق چاي‌خوري
  • پودر دارچين يك قاشق چاي‌خوري
  • نمک يك قاشق چاي‌خوري
  • جوش‌شيرين يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • آب يا شير به اندازه‌اي كه مايه شل شود

دستور پخت

  1. كدوحلوايي را پوست گرفته، بخارپز كنيد، سپس با قاشق آن را له كنيد.
  2. آرد برنج نرم، مغزگردوی چرخ‌شده، كدوي پخته شده، شكر، گلاب، هل و دارچين و نمك و زعفران را با هم مخلوط كنيد.
  3. تخم‌مرغ‌ها را همراه با جوش‌شيرين بزنيد و به مواد اضافه كنيد.
  4. از آب يا شير به مواد اضافه كنيد تا مايه شلي به غلظت مايه كوكو درست شود. آن را يكي، دو ساعت بگذاريد تا بماند.
  5. از مايه، درون تابه ريخته مثل كوكو به دفعات سرخ كنيد، سپس آن را در ظرف دردار بريزيد تا خشك نشود.

منبع:www.beytoote.com

3 نظر برای کوئی کاکا

  1. ریختن جوش شیرین و گلاب و نمک سلیقه ای هستش . این غدای گیلانی هستش که همراه با چایی عالی هستش.البته همیشه هم نیازی نیست یکی ذو ساعت بمونه و در ضمن کدو رو میشه به جای بخار پز کردن معمولی هم پختش.

    پاسخ
  2. ابن غذا خیلی خوشمزه است .
    تو هوای سرد مزه میده اونم با قهوه

    پاسخ
  3. این غذا ایرانی و شمالی است، غذای ملل نیست. در ضمن گوشت هم ندارد که نوشته اید جز غذاهای گوشتی

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.