کله پاچه
موارد اولیه
- کله گوسفند=۱عدد
- پاچه گوسفند=۴عدد
- پیاز درشت=۱عدد
- زردچوبه=1 قاشق چای خوری
- نمک=به مقدار دلخواه
- فلفل =به مقدار دلخواه
- آب سرد =۴ لیوان
- نخود در صورت تمایل= ۱۰۰ گرم
دستور پخت
- برای طبخ، کله و پاچه را با هم در یک قابلمه قرار بدهید و آب به اندازه کافی به آن بیفزاید تا جایی که نیمی از کله زیر آب برود بعد یک پیاز را پوست بکنید و به چهار پنج تیکه تقسیم کنید و داخل قابلمه بیندازید.
- همچنین در صورت تمایل می توانید ۱۰۰ گرم یا به اندازه نیاز نخود هم پای آن بریزید زردچوبه هم بزنید و در دیگ را خوب کیپ کنید، حرارت را به صورتی تنظیم کنید که آب زیاد نجوشد و یا حتی نیازی به جوشیدن هم نیست، همین که بتواند درجه آب را به نزدیک صد درجه برساند کفایت میکند یا حداکثر و فقط بصورت خیلی ملایم بجوشد.
طبخ کله پاچه چیزی نیست بجز گذاشتن آن در دیگ و با حرارت بسیار ملایم پختن. هنر این کار تنها در این است که آنرا خوب تمیز کنید و هنگام طبخ آنرا زیاد نجوشانید و در عوض روی حرارت بسیار ملایم آنرا به شکلی دم کنید و استفاده از ادویه کافی که معمولا فقط نمک زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز هندی است از مهمترین ها ست. شما می توانید کله پاچه پاک کرده بخرید یا می توانید برای تمیز کردن کله پاچه آنرا در آب گرم گذاشته تا خون آن خوب از بین برود و این کار را چندبار تکرار کنید تا کله خوب تمیز شود سپس پوست آنرا کنده و نصفش کنید (آرواره و کله )و داخل آنرا کاملا تمیز کنید.
منبع:www.ashpazonline.com
ازاین غذا زیاد خوشم نمیاد
برای بچه ها عالیه
خیلی سنگینه ولی درکل خوشمزس
من خیل کله دوس دارم برای خیلی ها تعجبه چون توی فامیل ما خانوما زیاد از کله خوششون نمیاد
فقط یه سوال:اول بزاریم آب جوش بیاد بعد شعله رو کم کنیم یا از همون اول شعله کم باشه…
سلام ممنون از غذاهای خوشمزه تون من کله پاچه و یا پاچه تنها رو با نصف پیاله بلغور گندم به شکلی که شما گفتین از شب قبل میذارم روی حرارت ملایم تا واسه صبحونه آماده بشه گندم باید کاملا لعاب بده و باز بشه از آخر کمی آبلیمو هم میزنم خیییییلی خوب میشه
عالیه