کباب حلزونی
موارد اولیه
- فيله مرغ شش عدد
- قارچ شش عدد
- زعفران، پودر پياز و پودرسير به ميزان لازم
- نمك، فلفلسياه و فلفل دلمهاي به ميزان لازم
- زنجبيل قاشق چايخوري
- روغن زيتون يك قاشق غذاخوري
- ماست دو قاشق غذاخوري
دستور پخت
- فيلهها را به صورت عمودي برش ميزنيم. زعفران، ماست، روغن زيتون، آبليمو، پودرسير، پودرپياز نمك و فلفل را در ظرفي مخلوط كرده، فيلهها را به مدت يكساعت درون آن ميخوابانيم. براي به سيخ كشيدن فيلهها، همانند حلزون پيچيده ابتدا يك فيله، سپس قارچ و در نهايت فلفل دلمهاي قرار ميدهيم و همين كار را مطابق شكل تكرار ميكنيم. در نهايت آن را داخل تابه سرخ ميكنيم.
منبع:groohashpazi.blogfa.com
مدلش که واقعا جدیده.حتما درستش میکنم
واقعا ازتون ممنون این سایت بی نظیره از خدا بهترینها رو براتون آرزومندم
من درست کردم خییلییی خوشمزه شد و همه اعضای خانواده ام عاشقش شدن ولی باید قبل از استفاده از سیخهای چوبی اونها رو توی یه لیوان بلند پر از آب بذاریم به مدت نیم ساعت بمونه وگر نه سیخ چوبی آب غذا رو جذب میکنه و مرغها خشک میشن . یه کم حلزونی کردن فیله ها سخت و وقت گیر بود. اگه معمولی و ساده به سیخ بزنیمشون راحت تره و توی مزه تاثیری نداره
سلام
سوالی راجع به قارچ داشتم و چون توی این غذا استفاده شده بود،گفتم شاید یکی از دوستان بتونه کمکم کنه!
کسی نظری داره که چیکار کنیم که وقتی پودر قارچ خشک رو به غذا اضافه میکنم،توی غذا و در حین پخت تغییر رنگی درش حاصل نشه،تا غذامون جلوه قشنگتری داشته باشه؟حتی اگه ایده تون مربوط به مراحل تولید در کارخونه باشه هم اشکال نداره!
مرسی
آبلیمو