کباب ترکی مرغ ( غذای ترکی )

موارد اولیه

  • گوشت فیله مرغ 300 گرم
  • قارچ ورقه شده 200 گرم
  • پیاز خرد شده 2 عدد
  • فلفل دلمه ای خرد شده 2 عدد
  • گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد
  • سیر 1 حبه
  • زعفران آب شده 1 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

دستور پخت

  1. گوشت فیله مرغ را به قطعات کوچک برش داده و سپس با آب لیمو، زعفران، نمک و فلفل مزه دار کنید.
  2. درون تابه یک قاشق روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید. پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود. پیاز را از تابه خارج کرده، فلفل دلمه ای و سپس قارچ را همراه با یک قاشق آب لیمو تفت دهید. حرارت باید زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد.
  3. سپس گوجه فرنگی را تفت دهید.
  4. در تابه دیگری مرغ مزه دار شده را با یک قاشق روغن تفت دهید.
  5. همه مواد را با هم مخلوط کرده و یک حبه سیر را روی مواد رنده کنید.
  6. نمک و فلفل بزنید و این مواد را داخل نان های ساندویچ قرار دهید و همراه با کاهو و خیارشور میل کنید، یا اینکه می توانید مواد را داخل دیس ریخته و کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو کنید.این غذا را می توانید با فیله یا راسته گوشت گوسفند یا گوساله نیز تهیه کنید. برای پخت این غذا نیازی به روغن زیاد نیست، فقط کف تابه را کمی چرب کنید تا مواد حالت کبابی پیدا کنند. بنابراین بهتر است مواد را در تابه چدنی سرخ کنید

نکات تغذیه ای:
اگر در پخت این غذا از روغن کمی استفاده شود، غذای بسیار مناسبی برای افراد چاق خواهد بود.
سعی کنید مواد را کمی تفت دهید و زیاد سرخ نکنید.
این غذا به دلیل داشتن چند نوع سبزی، منبع خوبی از ویتامین ها و املاح است.
انرژی کل این غذا،900 کیلوکالری است.

منبع:www.beytoote.com

4 نظر برای کباب ترکی مرغ ( غذای ترکی )

  1. عــــــــــــــــالی:)

    پاسخ
  2. من درست کردم خیلی خوشمزه شد.ممنون

    پاسخ
  3. خیلی خوب بود ولی مزه ی کباب ترکی بیرون رانمیداد

    پاسخ
  4. زعفران با سیر بوی افتضاااااااحی میگیره من یبار اینکارو کردم غذارو ریختم تو.اشغالی ازبس بو میداد و قابل خوردن نیس هرچقدم خوب باشه بوی بدش نمیذاره بخوریش

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.