کباب برگ

موارد اولیه

  • گوشت راسته پاک کرده یک کیلو و نیم
  • پیاز دو سه عدد
  • روغن زیتون یک استکان
  • فلفل به مقدار کم

دستور پخت

  1. کباب برگ را می توانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته می گذاریم به اندازه ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا می کنیم مثلا پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت می گذاریم قطعات دیگر را می بریم( با این عمل پهنای تمام گوشتها به یک اندازه می شود) بعد گوشت را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می کنیم و آماده می گذاریم.
  2. پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم یک شب بماند.
  3. بعد از ۲۴ ساعت گوشت ها را به سیخ کشیده و کمی روی آن را با کارد می کوبیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم و گاهی سیخهای کباب را بر می گردانیم کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود و آبدار باشد .
  4. کبابها را در دیس می کشیم و روی آنها را کمی نمک می پاشیم و کمی هم کره روی آن می گذاریم و اطراف آنرا با پیاز خلال کرده و جعفری تزیین می کنیم .

کباب برگ را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان می رود و خشک می شود. در صورتیکه بخواهیم از گردهای نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنیم برای هر کیلو گوشت یک قاشق مربا خوری از گرد نرم کننده را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه می خوابانیم. می شود بدون روغن زیتون هم گوشت کباب را آماده کرد و در مایه از یک قاشق چایخوری زعفران سائیده استفاده نمود.
کباب برگ را با چلو و گوجه فرنگی کباب شده سرو می نمایند.

منبع:www.beytoote.com

13 نظر برای کباب برگ

  1. واااای دهنم آب افتاد……….

    پاسخ
    1. منم دهنم آب افــــــــــــــــــــتاد

      پاسخ
    2. وایــــــــــــــــــــــــــــ منمـــــــــــ دهنم آبــــــــ افـــــتاد

      پاسخ
      1. وای منم همینطور. مخصوصا اونجایی که نوشته باید آبدار باشد

        پاسخ
  2. عالیه

    پاسخ
  3. سلام من میخوام درست کنم ولی میترسم سفت بشه.به نظرتون چی به مواد گوشت بزنم تا نرم بشه؟

    پاسخ
    1. کیوی بزن عزیزم

      پاسخ
  4. عالىبود مچکککککرم

    پاسخ
  5. دلم اب افتاد کاش گوشتش را داشتم زود تر درست میکردم حیف گرون است گوشت

    پاسخ
  6. azkbablghmebehtre

    پاسخ
  7. من تازه عروسم کاش میگفتید برای چند نفر مواد اولیتونه

    ی قسمتم برای تشخیص انواع قسمتای گوشت و اینکه هرقسمت برا چی خوبه بود خ خوب بودش
    و ی قسمت انواع سبزی و اینکه برا هرغذا مثلا قورمه از کدوم سبزی کمتر یابیشتر باشه بهتره
    سپاس

    پاسخ
  8. واااااااااااای چقدر خوشمزه
    مرسی از اموزش خوبی که دادید

    پاسخ
  9. مناسبترین گوشت از نظر قیمت و مزه واسه این کباب راسته کامل گوساله هست که همراه چربی خودشه،ولی باید گوشت ضخامت نیم سانتی نهایتا داشته باشه و حسابی با پشت چاقو کوبیده بشه در ضمن نیم ساعت قبل از سیخ زدن یه استکان سرکه انگور هم خیلی خوشمزه میکنه،و حتما در حین کباب کردن باید شعله ملایم و سیخ ها دایم برگردونده بشه و قا فرچه روی گوشت ها کره مالیده بشه.

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.