ژیگو گوساله
موارد اولیه
- کره یا روغن 100 گرم
- سیر یک بوته
- نمک وفلفل کمی
- یک عدد در حدود 2 تا 2/5 کیلو ران گوساله جوان
دستور پخت
- ماهیچه گوساله را با استخوان از قسمت ران جدا می کنیم و ران را به دقت می شوئیم و دو طرف ران را با نوک کارد چند سوراخ می کنیم وسیر را حبه و پوست می کنیم و در آن سوراخها فرو می بریم
- روغن را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی آتش میگذاریم تا داغ شود
- سپس اطراف ژیگو را در روغن سرخ می کنیم و یک لیوان آب می ریزیم و یک دسته سبزی معطر و دو سه حبه سیر و یکی دو عدد هویج خرد شده داخل ظرف ژیگو می ریزیم و می گذاریم ژیگو با حرارت ملایم آهسته بجوشد ،
- اگر آب آن کاملاً تمام شد ولی هنوز نپخته بود نصف لیوان دیگر آب می ریزیم و می گذاریم ژیگو با حرارت ملایم کاملاً بپزد و در فاصله طبخ گاهی ژیگو را پشت و رو می کنیم وقتی ژیگو پخته شد بایدبیش از دو سه قاشق آب نداشته باشد .
- ژیگو را داغ داغ بالای دیس می گذاریم و سس ژیگو را صاف می کنیم و روی آن می دهیم
- می توان داخل سس ژیگو دو سه قاشق خامه ریخت و اطراف ژیگو را با پوره سیب زمینی در قیف و هویج ریز پخته شده و پیاز ریز پخته تزئین کنیم .
منبع :www.beytoote.com
خوب معلومه خوشمزه ولی پر هزینه
ببخشید
نمک چطور به خورد گوشت میره
در ضمن خوب معلومه که گوشت
با این ضخامت توی دو سه لیوان
آب پخته نمیشه…
سلام خسته نباشید.این گوشت فقط داخل زودپز با این مقدار اب پخته میشه
شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه این چیزا که گیر ما نمیاد!