چیکن استروگانوف

موارد اولیه

  • تره فرنگی بزرگ .. یک عدد
  • سینه مرغ .. یک عدد
  • نمک و فلفل سیاه و قرمز .. به دلخواه
  • سیر .. 2 حبه
  • آب مرغ ..4/3 پیمانه
  • خامه .. 3/1 پیمانه
  • آرد .. 1 قاشق غذاخوری

دستور پخت

  1. تره فرنگی را ریز خرد کنید.
  2. سپس مرغ را نیز به تکه های کوچک خرد کرده و به تره فرنگی اضافه کنید.
  3. در ماهیتابه کمی روغن بریزید و حدود 6 دقیقه آن را تفت دهید.
  4. سیر را با سیر خرد کن خرد کنید و همراه ادویه ها به آب مرغ اضافه کرده و به مواد اضافه کنید.
  5. خامه را در ظرف اضافه به همراه آرد هم بزنید
  6. خامه‌ي زده شده را به مواد اضافه کنید و حدود دو دقیقه بگذارید تا کل مواد با هم بجوشد.
  7. میتوانید کنار پاستا یا نودل سرو کنید.

منبع: .gourmand.ir

منبع انگلیسی

ضمنا می توانید از دستور فیش استراگانوف و بیف استراگانوف موجود در چی بپزم نیز استفاده کنید.

10 نظر برای چیکن استروگانوف

  1. این غذا واقعا عالیه.
    من درستش کردم البته یه مقدار سبزیجاتشو بیشتر کردم خیلی خوب شد.

    پاسخ
  2. من قراره درستش کنم..امیدوارم خوب بشه..از سایت خوبتون تشکر میکنم من از طریق اتاق تجربه در پیام نمای شبکه دو(صفحه831)باهاتون آشنا شدم.وخیلی خوشحالم

    پاسخ
  3. خامه بد مزه نمیکنه؟

    پاسخ
    1. اتفاقا نه. مزه خوبی به آن میدهد. شما اگر از خامه خوشتان نمیآید میتوانید بدون خامه آن را بپزید. میتوانید نتیجه را به ما اطلاع دهید. باتشکر.

      پاسخ
  4. ما که اینجوری درست نمی کنیم

    پاسخ
  5. ارد جی شد بس؟

    پاسخ
  6. ببخشید ارد رو کدوم قسمت باید اضافه کرد؟

    پاسخ
    1. سلام. آرد رو یادمون رفته بود بنویسیم. درست شد

      پاسخ
  7. چیکن استروگانف هم قارچ داره و هم خلال سیب زمینی!! اینی که شما پختی چی بود؟!!

    پاسخ
  8. مزه تره فرنگی مثل پیازچه هست؟
    میشه جابجا کرد ؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.