پیده گوشت
موارد اولیه
- 500 گرم آرد
- دو قاشق غذا خوری خمیر مایه
- چهار عدد حبه قند
- یک لیوان اب ولرم
- یک قاشق.چ نمک
- دو عدد تخم مرغ (زرده و سفیده جدا)(زرده برای کناره های خمیر و سفیده را به مواد خمیر اضافه میکنیم)
- 250 گرم گوشت چرخ کرده
- یک عدد پیاز
- یک عدد گوجه فرنگی و فلفل سبز
- چهار یا پنج شاخه جعفری
- نمک و فلفل به میزان لازم
دستور پخت
- آرد را در ظرفی ریخته وسط ارد را به شکل حوض در می اوریم. در یک ظرف دیگر مایه خمیر را با حبه قند ها و اب ولرم مخلوط کرده تا این که مایه خمیر پف کند.
- بعد این مایه خمیر را یواش یواش به حوضی که درست کردیم اضافه میکنیم نمک و سفیده تخم مرغ را نیز اضافه میکنیم حابی ورز داده و به خمیر استراحت میدهیم. حدودا 15 یا 20 دقیقه زمان میبرد.
- پیاز را رنده کرده به گوشت اضافه میکنیم-هم چنین فلفل خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه میکنیم .
- جعفری و نمک وفلفل سیاه وادویه هایی مثل زردجوبه-دارچین-وسیر رنده شده نیز اضافه کرد.در اخر دو قاشق غذاخوری اب سرد اضافه کرده و مواد را به هم میزنیم.
- از خمیر چونه هایی به اندازه ی لیمو برداشته و به شکل قایق باز میکنیم.ازمواد میانی رویش خیلی نازک پهن میکنیم. کناره های خمیر را با زرده اغشته می کنیم. در سینی چرب شده گذاشته بعد سینی را به فر داغ شده با درجه 180 درجه سانتی گراد منتقل میکنیم.
منبع:www.ashpazonline.com
مواد میانی را جداگانه نمیپزیم؟
کسی نیست بعد از پنج ماه جواب ما رو بده ممنون میشم
سلام.
نه لازم نیست که مواد داخلی جداگانه پخته شوند بلکه با همون فر پخته میشوند.