پلو مطنجنه هندی
موارد اولیه
- برنج 3 پیمانه
- روغن دو ق غ
- پیازداغ عسلی 3 ق غ
- قیسی زردآلو حدودا هر نفر 3 تا 4 عدد
- کشمش پلویی شسته شده 1/4 پیمانه
- گردو خرد شده 1/4 پیمانه
- فلفل دلمه ای رنگی خرد شده 1/4 پیمانه
- در صورت تمایل گوشت گوسفند یا گوساله و یا مرغ برای همراهی با برنج
دستور پخت
- برنج را نطابق معمول همیشگی آبکش میکنیم .
- قیسی ها را شسته و سپس با مقداری کره تفت میدهیم .
- گردو خرد شده و بعد کشمش را نیز اضافه میکنیم تا تفت بخورند . هنگام دم کردن برنج این مایه را لابلای برنج میپاشیم ودم میکنیم . هنگام سرو روی آن گشنیز خرد شده و برنج زعفرانی می ریزیم .
نکته : در صورت تمایل میتوان آنرا بدون گوشت هم سرو کرد . به همگام همراهی با گوشت , گوشت را بصورت معمول به اندازه دلخواه خرد کرده و با کمی روغن تفت میدهیم و سپس پیاز و گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و تفت میدهیم و بعد با کمی ادویه دلخواه و کمی آب اجازه میدهیم تا بپزد. دربرخی ایالت های هند به آن بادام هندی و بادام بو داده نیز اضافه میکنند . آنرا با ماست سرو میکنند .
اگر این مایه مطنجنه را به جای لای پلو بعنوان خورش تهیه کنند به آن خورش مطنجن میگویند . ( متنجن )
فکر کنم خوشمزه باشه
میشه تلفظش رو به لاتین بنویسید بتونیم درست بخونیمش؟ به نظر غذای خوبی میاد😋
motanjaneh?!
میشه بگید پس فلفل دلمه ایش چی شد؟
بدکنیست
کسی درست کرده؟ چطور بود خانوما؟