پلو قالبی
موارد اولیه
- ماست و روغن از هر کدام نصف پيمانه
- تخممرغ چهار عدد
- پسته و بادام خام و کشمش پلویی از هر کدام 100 گرم
- مرغ بدون استخوان 400 گرم
- برنج 700 گرم
- نمك و فلفل و کره به ميزان لازم
- آب مرغ يك پيمانه
- جوششيرين نصف قاشق چايخوري
- آرد گندم 500 گرم
- ادويه پلويي يك قاشق سوپخوري
دستور پخت
- ابتدا مرغ را آبپز كرده سپس با كره تفت داده تا برشته شود برنج را به صورت كته دم كرده بگذاريد كمي خنك شود.
- نيمي از بادام و پستهها را با يك قاشق روغن تفت داده تا رنگ آنها كمي برگردد. ادويه و كشمش را اضافه كنيد، وقتي مخلوط شد آرد، آب مرغ، ماست، تخممرغ، جوششيرين، نمك و فلفل را بيفزاييد تا خمير نرمي به دست آيد.
- مايه خمير را داخل قالب كيكي كه از قبل ديواره آن با روغن جامد كمي چرب شده بريزيد به اين صورت كه نصف بيشتر خمير را با وردنه به صورت نان صاف كرده به ديوار قالب بچسبانيد. درون آن برنج و يك لايه از مرغ، همينطور ادامه داده تا آنجايي كه قالب پر شود بقيه خمير را روي آن ريخته و صاف كرده و دو سر خمير را به هم بچسبانيد. درون فر به مدت 40 دقيقه با دماي 250 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا برشته شود. قالب را در ظرف مورد نظر برگردانيد.
سایت واقعاخوبی دستتون دردنکنه
مگه جوش شیرین از لیست غذایی حذف نشد ؟؟ به جای جوش شیرین چی میتونیم بریزیم؟